velky penis

Príspevok v téme: velky penis
kristinka19

ahojte ludia..mam problem ,moj priatel ma velky penis a pri sexe pocitujem skor bolest ako slast..skusali sme uz toho dost,dlha predohra,lubrigacne gely ale malokedy to pomohlo,nemate niekto nejaku radu? prosim len o normalne odpovede,velmi ho lubim a chcela by som s nim mat aj pekny sex,ale akosi nam to neide..aj vcera sme spolu boli a este doteraz citim okolo vchodu po postvy bolest,prosim poradte co robit..pre info ma cca 21,5 cm..ma 27rokov,ja 19..za vsetky normalne odpvoede dakujem..kika..

moisha

uvoľniť sa, uvoľniť sa, uvoľniť sa... nech ťa poriadne vzruší a myslím, že po tom by ťa už nemalo nič bolieť. Ak si poriadne vzrušená, tak ver tomu, že tam dostaneš aj to čo nechceš :)

Tommy

obavam sa že ťa to boli skôr z jeho hrúbky ako z dĺžky (ked aj sama pišeš že ťa boli pri vchode) a vtom žiadna poloha nepomôže...samozrejme pri kazdej si treba davať pozor aby nešiel uplne nadoraz ale iba od tial potial:)

a ktej hrubke..no veľa veľa lubrikandu a pekne rozťahovať prstikmi..ine asi neostava...
ale tak verim že niekoho ešte napadne niečo...

ale tak v tomto prispevku si aspon niečo uvedomia chalani ktory su smutny z toho že ho maju maly - neporovnavajte sa s pornom...ani veľky nieje vyhra...

garfas

jj chlapec si stranku nejako oblubil... ale nebudem ho dalej rozoberat, lebo este napise nejaku perlu aj na mna.
K otazke : priklanam sa k nazoru eiffelky, lahni si na neho hore a skusajte, dajte vela lubrigantu a nech sa s tebou pred tym poriadne pohra prstami

kristinka19

banan:anal??..si ty normalny?..ved to by sa ani nedalo,myslis ze ked mi je normalny sex neprijemny tak ze anal bude ok?...a co sa tyka ostatnych,s tou polohou sme to uz skusali,ale tiez to dajak nebolo ono..ja osobne nemam rada tuto polohu,neviem sa pri nej uvolnit..ale dakujem za rady..