ekzém

bebe1989

ešte mam jednu otazku...uškodilo by mi, teda ekzému, keby začnem chodiť do solarka??? pretože som strasne bleda

Deee

ja som mala ekzem sposobeny celiakiou, zistili mi ju nahodne, nemala som ziadne problemy, okrem toho ekzemu a odkedy dodrziavam bezlepkovu dietu plet mam ako babo a ekzem som mala tiez v predlaktiach a na vieckach a vsetko je prec...

mici

baby a wivienne...bolo to uz davnejsie a ja som bola mala takze si velmi nepamtam:)ale ked pridem domov zo skoly tak sa spytam mamky a ak si bude este ona pamatat tak dam vediet:)
no baby ale asi ti nazov ani velmi nepomoze pretoze to je zalozene na doplneni latok ktore ti chybaju...cize mne chybalo nieco ale tebe to nemusi chybat tak ti tie lieky nemusia pomoct...to musi byt "na mieru":)ale fakt je ako napisala jankaaa ze more pomaha...aj tie lieky viem ze boli zalozene na doplneni soli..

baby

mici, ake homeopatika Ti pomohli, mne ekzem ukludni po vacsimne nechtikova mast, ale niekey, si to rozskrabem, tak je to zbytocne

mira

Najhorsi je tuk z mliecnych vyrobkov, hlavne syrov, dalej napr. vajec a tucneho masa. Skryte tuky su ale i v konzervach, masovych vyrobkoch a velkom mnozstve oleja. Ale ak mas uz ekzem, na cas by si mala jest stravu uplne bez tuku, az po case si davat male mnozstvo rastlinneho panenskeho oleja, aby ti nechybali vitaminy rozpustne v tuku.
Pretoze pri ekzeme sa v hlavnych organoch - srdce, pecen,oblicky a v cievach usadzuje tuk a po case vyusti v nieco horsie.
Uvidis, budes sa citit lahsie a sviezejsie.

bebe1989

mira...čiste mlieko mi nechuti, ale to ostatne samozrejme...skoro každé rano si dam jogurt alebo niečo podobne...a ovocie zbožnujem...hlavne jahody, banany, jablka a banany...ale zakusky som už dlho nemala, iba akurat tak punčovy

wivienne

mici...mohla by si povedat,ku ktoremu homeopatovi si chodila?ja mam ekzem 24 rokov a chcela by som skusit homeopatiu,len homeopatov je strasne vela a chcela by som ist len k takemu,ktory uz vyliecil niekoho z ekzemu.dakujem za info.