Správa pre Ofice!!!!!!!

Príspevok v téme: Správa pre Ofice!!!!!!!
dr.jajbolí

Ofice!
Myslím, že ten, kto má kopec času si asi ty, keď sa bŕľaš spokojný, zdravý, šťastný, "inteligentný", zrejme vysokoškolsky vzdelaný, na všetkých stránkach a kontroluješ, kto, koľko a kde, čo , komu píše. Kritizuješ Slovenský jazyk a kontroluješ pravopis! HAmbi sa za to. Tu sú všetci na rovnakej pozícii! Ľudia, ktorí hľadajú útechu, pomoc a sú chorí!
Ak si spokojný a zdravý človek, teš sa zo života,z tvojej pozície, ktorú si nadobudol a nebŕľaj sa vo veciach, ktoré ti nie sú srdcu blízke!!!!
Nevieš, či nie som náhodou vozíčkárka, tak neubližuj, radšej si zahryzni do jazyka, lebo všetko zlo, čo v tebe je a ktoré zo seba vydávaš, sa ti môže niekedy vrátiť ako bumerang.
Chudák, zrejme trpíš komplexom menejcennosti a potrebuješ si niečo sám sebe dokazovať. Radšej navštív psychológa, nič tým nestratíš, len získaš!
Prajem aspoň tebe pevné zdravie, keď ho už ja-bohužiaľ nemám. Venuj sa radšej svojej rodine, deťom a svojej práci, lebo na tejto stránke podľa teba len zabíjaš zbytočne čas!

dr.jajbolí

Neviem, ventilček, ťažko je sa k tomu vyjadrovať, je mladý, nemyslel to zle, a neverím, že by sa podpísal miesto neho niekto, kto nepoznal môj problém. JA sa nehnevám na neho, a vieš čo? podme na na našu tému, táto nech je ukončená!

ventil

dr.jajboli, ja si fakt myslim, ze toto zanzibar nepisal. on sa takto nesprava. niekto sa podpisal jeho menom. nejaky zlomyselnik. idem sa pozriet o kolkej bol zanzibar vcera na nasej teme ale zda sa mi, ze takto neskoro tam uz nebol. tusim isiel spat.

dr.jajbolí

Je mi ľúto, ale vôbec to tak nevyzerá. Možno si dobrý, ale nie dosť, aby si bol aj chytrý. Chýba ti inteligencia, ktorú sa naučiť nedá. Pokiaľ si si všimol, táto téma bola založená kvôli jednému odkazu, ktorý je vyriešený, takže ak sa chceš zabávať, založ si tému. Táto je skončená!

simeon

podla reakcii sudim, ze si uz po prechode, pravda? do skoly sice chodim, ale poza skolu veru nie. to by som nebol taky dobry ziak. a to teda som!

dr.jajbolí

Nepuknem, ale si trápny a hrozne je to úbohé, čo robíš. Čo si si myslel, že tu nájdeš porno príbehy? Mal by si už spať, zameškáš zajtra do školy, vlastne takýto, ako si ty, chodia asi poza školu....

dr.jajbolí

Pokiaľ nepotrebuješ poradiť, alebo nie si chorý, tak potom nemá význam, aby si tu smńoril, lebo na týchto témach ľudia potrebujú pomoc a nie kritiku!