normalný život

Príspevok v téme: normalný život
lilyza

mám 25 rokov, od mojej 18-stky som pracovala pre jednu agentúru, kde som robila spoločníčku (nazvite to ako chcete, problem je v tom, že sa neviem zaradit do bežného spoločenského života, myslim tým neviem či by som vedela pracovať, chodiť každý deň do práce... už som to skúšala ale:( Bojim sa toho, že by som zlihala, že by som nevedela vyžiť z nejakého platu a podobne. Strašne sa preto trápím, mám depresie, nechodím nikam a stal sa so mňa človek, ktorý si vystačí sam bez priateľa, neverím na lásku teda na pravú lásku (bez neveri), som silná feministka. Neviem ako by som sa zaradila, neviem s tou mojou akože prácou prestať, láka ma vidina zárobkou, ale na druhej strane mám poriadne vyčitky. Asi potrebujem psychologa, ale čo mu poviem? Som prostitútka?

martin242

Každý máme nejaký názor a na tomto fóre ho vyjadrujeme, či sa to niekomu páči, alebo nie, demokracia tu je.
Tiež zastávam názor, že žena musí mať dôstojnosť a to vyššiu, ako muži, predsalen ako potenciálne matky detí...
Pekné je na lilyza, že pomáha chudobným a ak je to pravda, je v nej stále niečo pekné a ľudské, tak ju nebudeme hádzať rovno do pekiel.
Pevná vôľa rozhodne, či sa jej podarí alebo nepodarí zmeniť.
Ja rozhodne držím palce!

oxy

Martin jasne, vsetci mame sancu na zmenu. V pohode nech sa jej dari. Ja mam radikalny nazor, pretoze sa hnevam na taketo zeny.

martin242

Oxy: Zaiste, máš pravdu. Ale na druhú stranu je pekné to, že si lilyza uvedomuje svoju chybu a chcela by začať od znova a na to má každý človek právo, zničila si svoj život, ale chce ho napraviť a žiť dôstojne.
A inak, než poctivou prácou to veru nepôjde.
Učíme sa na vlastných chybách.

oxy

Ja som zena a tak sa aj spravam. Nesudim ta len vyjadrujem svoj nazor na vec, aj o tom je toto diskusne forum. Je mi luto ze to nevies akceptovat, ale je to tak... robis hanbu zenskemu pokoleniu. Zena by mala mat taku hrdost, ze v zivote by sa neznizila na prostituciu. Vzdy su aj ine moznosti. Tvoj problem je vidina rychlo zarobenych penazi, to neberiem ako argument.

lilyza

OXY akým právom ma ty súdiš? Kto si??? Pokrytectvo je typické pre sedliaka, ok beriem to. A možno ty maš tiež take dievča, alebo si nájdeš, len ti to nepovie. Nemám mať prečo roztiahnutú, nemám deti. Dakujem za ostatné rady, beriem si ich k srdcu. Uprimne. V dnešnom živote sa stretnete zo všetkým, aj ja som tiež sem tam odsudzovala a hovorila mne sa to nestane nikdy. A hups.... nuž urobila som chybu. Ale nikdy som nič neukradla, nezabila, pomáham jednej chudobnej rodine.

oxy

Ako mozes byt silna feministka a robit prostitutku, ukajat zaslintanych chlapov a este brat od nich za to peniaze? Ved to su nezlucitelne veci.