zistili mi pozitivne HPV....

krasotinka

fuj, aloe, toto je uz nechutne! ako si vobec dovolujes zasahovat takymto sposobom do liecby vaznych ochoreni? ty, obycajna dilerka produktov aloe vera! chod uz do kelu s tvojou reklamou. o chvilu ta bude mat kazdy plne zuby. na kazdej teme pises, ze si mala tie iste problemy a zazracne si si ich vyliecila tvojimi produktami. prestan s tym, lebo na to doplatis.

aloe

babenky, virus HPV,to je ozaj dosť často sa vyskytujúca pliaga, hlavne u mladých dievčat.Treba niečo robiť a bojovať s tým čo najskôr, pretože môže spôsobiť aj rakovinu,ale aj neplodnosť/u 1,4%žien/.Klasická medicína nemá liek na likvidáciu vírusu,ona ho len na istú dobu potláča.Prírodným produktom,aj keď možno sa vám to bude zdať neuveriteľné,sa to dá./Bola som na gynekologickej prednáške,kde o tom hovoril lekár, ktorý má bohaté a niekoľkoročné skúsenosti práve s týmito produktami.Nie je to liečiteľ,podotýkam!/Je treba vybrať kvalitné doplnky výživy a zvoliť vhodnú kombináciu.Mať trpezlivosť, pravidelne to užívať a vytrvať v liečbe. duratnakatka@zoznam.sk

vcb

moja dcera 21 r. ma taktiez nalez HPV, doktor jej odporucal vakcinu silgard, ktora sice uz nepomoze proti zistenemu druhu HPV, ale pomoze proti tym ostatnym. Myslim, ze to ma vela dievcat sexualne zijucim. Bezne sa telo s tymto virusom vysporiada samo, ale u niektorych ludi nie a sposobi rakovinu krcka maternice. Ritiko je vtedy ak navstevujete lekara raz za pat rokov, ale nic sa nedeje pri pravidelnych kontrolach, kedy sa nejake zvrhavanie moze ihned liecit. Treba sledovat aj vysledky cytologickych sterov. Pri vysledku 3 si uz davat pozor. 1 a 2 su uplne ok. nastastie dnes je veda uz dalej ako pred nejakymi 10-20 timi rokmi. HPV a ani ster s vysledkom 3 neznamena rakovinu a ani nikdy nemusi. Ale znamena tolko, ze treba sa o seba starat a pravidelne chodit na gyn. kontroly.

m i a

aj doktor mi o nom rozpraval.bola som u neho v pon,strachovala som sa zbytocne,nie je to akutne,bude ma sledovat,budem chodit na castejsie prehliadky a vysetrenia a bude vsetko ok.no a ten Indonal , ze mam brat..

kajkys

na webe som nasla, ze na HPV pomaha Indonal, pozrite si to na ich stranke.. v diskusnom fore mozno najdes niekoho s podobnymi problemami.

m i a

pre vanesa243: ja som sa to dozvedela len dnes.kedze som nebola dokonale informovana, co su to vlastne papilomavirusy,hned som surfovala po nete a nasla som dost informacii, z ktorych by som sa mala bat o svoj zivot.. a tebe to kedy zistili?a ako sa ti dari bojovat s tym?liecis sa uz na to?

m i a

pre kdeze: viem, ze priamo rakovina to byt nemusi, ked sa to vcas zacne liecit.no na internetovych strankach konkretneho pripadu tvrdia nieco ine.a pisala som,ze neviem nic konkretne,ale chcela som vediet,ci to uz niekto zazil...

kdeze

prosim ta, co si sa zblaznila? aku rakovinu, neblbni. ved na to aby si mala rakovinu nestacia taketo vysledky.ukludni sa a pockaj co ti povedia lekari. toto je bezne co ti nasli, vies kolko ludi to ma? ani o tom netusia. a pokojne ziju. tak sa spamataj.