!problém! - som prilis chuda?

Príspevok v téme: !problém! - som prilis chuda?
!!!

Caffte všetci! Prosím napíšte mi váš názor. Mám 14 a pol roka, chodím na ZŠ do deviatky meriam 171cm a myslím si, že som HROOZNE chudá (vážim okolo 43 kíl na digitálnej váhe). Trčia mi všetky kosti. Všetky spolužiačky mi závidia, ale ja skôr závidim im. Niekedy ma prepadne myšlienka, či nie som nejaká anorektička alebo čo... Ale oni si asi nemyslia že sú chudé.. Neviem. Jem podľa mňa dostatok jedla. Raňajky, desiata, obed, večera a kopu sladkostí a somarín na deň.

Adulka

V tvojom veku to este je celkom normálne,pokiaľ ješ normálne. Anorekticky sú tie,ktoré vedome odmietajú jesť. Tebe sa postava môže este dospievaním upraviť. Ked sa neupraví,môžeš ísť doktorke,možno máš niečo zo štítnou žľazou. No pokiaľ ješ normálne,tak je to ok.

age44

pangamin su susene pivovarske kvasnice, obsahujuce komplex vitaminov skupiny B - nazov dostal podla vitaminu B 15 alebo kyseliny pangamovej. dostanes ho kupit v kazdej lekarni.

bo

neboj sa!nie je to ani anorexia, ani bulimia!aj ja som dost chuda a myslim si ze az moc, ale to nie je pravda.zrejme mas nieco v genoch alebo tvoje telo rychlejsie spaluje tuky...nemusis sa bat je to uplne normalne!

bebek

Lenka2583, si pribrala 4 kila a zvacsila sa tym o 3 konfekcne velkosti??? No to musi byt zazrak:o) prepac, ale tomuto neverim:o)))

daisy

Aj ja mam vychodenu ZUS, hra na flaute. Mam 25 rokov, 161 rokov, 42 kil, vyzeram dobre, aj prsia mam (priatel vzdy myslel, ze mam 50 kg) a mozem zjest aj cele prasa, nemusim drzat ziadne diety. Bud rada.

bublifuk

tiez som mala problem ze som bola chuda a mojim snom bolo mat 50. potom som sla na tri mesiace makat do pariza a pravidelne som o pol noci vecerala celu pizzu. dnes mam 56 a moj frajer je z toho cely stastny. viem ze je to nezdrave ale je to zaruceny recept ako pribrat :-)

miska

Ja papam fakt dosť ale nevadi mi moc že som chuda ale chcela som mat 50 kg a stale nic moja mamina sa vidavala a mala 49 tak je to asi tym ale ja zjem na desiatu 2 chleby sladkostui ovocie a nic

miska

Mám problém som 4tačka na strednej a vážim 46kg a meriem 171,- začala som plávať a aj chodím na fit lopty papam dosť poradte ako pribrať ďakujem

!!!

Caffky! Diky za prispevky! Ta vaha bude asi zo stresu, ale ako sa ho zbavit? Ved monitor, skola, ... Teraz mi este "prilepili" na zuby strojcek, ale co som schudla, hned som nabrala naspat. Ozaj ak by cital niekto tuto temu kto ma skusenosti s LZS (leteckou zachrannou sluzbou) nech napise mail. V buducnosti by som chcela byt lekarkou (mozno aj v LZS)- dalsi stres. Dobru nocku