DEPILACIA NOH!! poradte...!!!

Príspevok v téme: DEPILACIA NOH!! poradte...!!!
sashenka

mam problem mam 15 rokov a chcem si uz konecne oholit nohy. nie je to s nimi az take strasne ale nepacia sa mi take ake su teraz:)ale ako?? ziletka neprichadza do uvahy... je to caste, a nohy us drsne, pasiky boli jak hovado, strojcek necem...ale nie je ziadna metoda dobra... teda..pocula som o orientalnej depilacii..ma niekto s tymto durhom skusenosti?? ak ano? ake?? ako si vy holite nohy?? a ako ste s tym spokojnui? ako dlho to vydrzi??dakujem:)

mimit

ahoj. ja sa holim veet-om uz roky. je to v pohode. neboli, neporezem sa , cez zimu mam jemne chlpy ked sa neholim.len to netrva dlho. 2-3dni max.

cotonik

tak skus ten krem Veet.AJ ked...Ja som ho musela dost casto pouzivat a po niekolkych mesiacoch prestal ucinkovat :D Ale ak si sa este neholila tak ako zaciatok je to okk.Potom by som na tvojom mieste presla na ziletku alebo strojcek.Ja mam so ziletkou dobre skusenosti nemam po nej drsne nohy a mozem sa oholit kedy chcem a je to hlavne rychle...Strojcek je tiez dobry dlho to vydrzi, ale dost to boli :)

aduliena

No keď sa ti nepáči ani jedna metóda, tak čo ti poradiť? Holiť nohy si nechceš, vosk nechceš, strojček nechceš....tak ti nezostáva iné, ako sa zmierniť s chĺpkami. Orientálna depilácia je podobná ako vosk a tiež to bolí.