Nebaví ma už sex s manželom

gwind

SEXUS: Tema sa sice zvrhla inym smerom ale aspon pridam nieco.
Jedna moznost je antikoncepcia, ale to dost pochybujem pri tom, co tu pises.
Druha moznost je: druhy clovek si k tebe dovoli iba tolko, kolko mu ti sama dovolis. A ty si mu dovolila velmi, velmi vela... Dovolila si mu ponizovat ta, znechutit ti milovanie, dovolila si mu, aby si ho svojim sposobom znenavidela... Je to jeho aj tvoja vina. Ako z toho von? Prestan mu to dovolovat (nie naraz, to je provokacia na rozvod, postupne, pomaly), uvedom si vlastnu cenu a nenechavaj po sebe sliapat.
Preco to hovorim? Lebo som bola v takom vztahu x rokov a nastastie sme to pred svadbou skoncili.

kekso

OPICKA este raz a polopatisticky: SEXUS ma uz asi davno problem vyrieseny, kedze sa tu uz DAVNO!!! neukazuje..povodne, ak by si toto forum CITAL/A, by si zistil, ze problem sme jej s mariou pomahali riesit..ale kedze tu uz davno nebola, tak to preslo plynuje do normalnej komunikacie s mariou..
NAJRADSEJ mam takych, co sa ZOBUDIA po funuse, a tvaria sa, ze nasali VSETKU mudrost sveta, a poucuju, hoci nevedia o com, len aby poucovali, a hladili si svoje nabubrele EGO..

kaapo

no hej,kekso tu má veľa nepriateľov,tak asi toto to robí.Keď do každého špára,ani sa nedivím.Napíš,napíš sem mail,aj ja si chcem s tebou kekso písať.

[zruseny12]

tak sa maj krasne...ja budem az zasa po 17hod.lebo vtedy prichadzam z prace domov...pa ...a krasny vecer ti prajem a aj zajtrajsi den...