Imunna voci antibiotikam

Príspevok v téme: Imunna voci antibiotikam
majka_

mozem byt imunna voci antibiotikam? za 4 mesiace som ich vybrala asi 7 (posledne som brala pred tyzdnom), teraz som zas dost chora, skoro som stratila hlas a kaslem. zajtra chcem ist znovu k doktorke. a viem, ze zas dostanem antibiotika alebo ma posle na plucne alebo co... tych antibiotik som fakt vybrala pozehnane a moja lekarka je cela stastna, ked som 2 mesiace zdrava za sebou (nadchy neratam...)

lolololo

ja mam rozne problemy a kupil som si to gse, mal som chripku, kt. som vyliecil a hrdlo chytene 3 tyzdne, to gse som si kupil na nieco ine, ale hrdlo po 3-5 dnoch ako nove, odporucam ti majka na hrdlo,
niesom ziadny dohadzovac, skor som za poriadnu stravu
alebo papaj zeleninku, ovocie, cas s medikom a citronom, cesnak je dobry na hrdlo...
antibiotika nepchaj do seba bude ti este horsie to len v krajnom pripade..

RNG

Majka, zapaly v tele mozu byt sposobene zamorenim, bakteriami,virusami, kvasnymi kulturami, plesnami. Atb zialbohu adresuje len bakterie, aj to nie vsetky a prave naopak zabija aj dobre bakterie(probiotika) cim otvara moznost pre rozmnozenie kvasnych kultur a plesni, ktore sposobia o to horsi zapal a skody v tele.

majka_

vysledok krvi je taky, ze mam zvyseny pocet bielych krviniek a zvysenu sedimentaciu, cize lekarka mi dala znovu antibiotika, lebo mam zapal v tele.

RNG

GSE je silny antimikrobialny prostriedok. Jeho ucinna latka
(33% citricidal,
aktivovany vytazok z grapefruitovych semien)
potlaci vacsinu bakterii, plesni kandidaz,dokonca aj virusov a roznych parazitov.
Na rozdiel od syntetickych antibiotik ale v odporucenych koncentraciach neznici nasu uzitocnu probioticku mikrofloru v crevach.
A predavkovat sa prakticky neda, jeho toxicka davka je tisic krat vyssia, nez ucinna odporucena.

majka_

dnes som bola u obvodnej lekarky, ta mi zobrala krv a zajtra budem mat vysledky. lieky mi zatial nedala, da mi ich az zajtra. bola som aj na krcnom vysetreni, tam mi povedala, ze moja imunita je skoro uplne znicena a ze by som nemala brat tolko antibiotik. tak uvidim, ako to bude zajtra.

mira

Majka, ty máš slabú imunitu. Pokožka a sliznice nie sú schopné zabrániť vniknutiu patologických mikroorganizmov. V tele máš prostredie, ktoré maximálne týto drobčekom vyhovuje a množia sa a majú dostatok potravy.
Netreba ich zabíjať. Porazíš ich tak, ako bol porazený Napoleon v Rusku - nevyhovujúcimi podmienkami. Ak nastolíš v tele zásadité prostredie, vykapú sami. To urobíš ZELENINOU.Výborné zásadité je pšeno. Pevné sliznice a bunkové steny získaš nerafinovanými neochudobnenými o minerály, vitamíny, bielkoviny a enzýmy OBILNINAMI. Napr. silná a odolná obilnina je raž. Ľudia ktorí jedia raž, majú silný a odolný imunitný systém, sú húževnatí pevní a silní.
Oslabuje naopak rafinovaný cukor, rafinovaná múka a ovocie, hlavne tropické, mlieko. Z nich sú ľudia alergickí a precitlivení, slabí.

hmmmmmmmmmm

imunna nie je spravne slovo, infekciu ktoru mas moze byt rezistentna na dane antibiotika.v prvom rade si musis posilnit imunitny system.a takisto treba poriadne stanovit diagnozu, vytery a kultivacie a vybrat spravne antibiotikum.robili ti testy na plucne chlamydie??