gynekolog/antikoncepcia

Príspevok v téme: gynekolog/antikoncepcia
kristinka

ahojte..moj problem znie asi tak ze pred mesiacom mi zistili nejaku bakteriu..ale neboli si isty ci je to pozitivne..lebo normalne je ta bakteria do 12 a ja mam vysledok medzi 12-13..takze zatial nenasadili ziadne antibiotika..ale ze ked sa objavia nejake problemy tak mam prist..no a zacalo ma boliet v podbrusku ale pre 3 dnami..tak zajtra idem ku gynekologovi..k chlapovi.. no mam z toho obavy..pocula som ze je skvely ale mam neprijemny pocit z toho ze je to chlap.. co ked sa budem trosku hanbit? mala som predtym doktorku gynekologicku takze teraz trosku som z toho v strese.. a tiez si cem dat predpisat antikoncepciu..ako to je?najprv mi zoberu krv a urobia testy ze aku HAK mi dat?a kolko to trva cele?dakujeeem za odpovede

lioon

Myslím že sa nemusíš báť toho,že je chlap.Ja mám tiež lekára-chlapa,dokonca dosť starého a som s ním spokojná.Dokonca viac ako s gynekologičkou pred tým.Vyzerá byť veľmi skúsemý..A krv ti určite kvôli HAK vezme a zrejme ti urobí aj preventívnu prehliadku.Podľa mňa by si do týždňa mohla mať tabletky..

janin69

HA beriem asi 2 roky a ešte mi doktorka nespravila žiadny test. Ja som jej povedala, že chcem aj niečo na pleť a dala mi Novynet. Prv na skúšku, či z nej nebudem mať nevolnosti.

Vločka

ale áno, krv ti vezme...ako bolo napísané, aby vedel akú HAK ti má nasadiť...a potom budeš chodiť (neviem ako často)na krvné testy, ako "pôsobí" HAK

janin69

Pred chlapom sa hanbiť nemusíš. Ten už musel vydieť také "dámy", že mu to už je jedno. A krv ti brať asi nebude. Možno budeš chodiť iba na krvné testy.

...

neboj sa chlapa on to robi vela rokov a pre neho to nic nove neni,normalne mu povedz co chces a co sa tyka hak tak to vezmu krv a skontroluju moc..trva to mozno tyzden..