Sex zo starsou

blondula

Meretseger...vekovy rozdiel je u mna v poriadku,az to nejak nebije do oci :D inak u mna bol uz rozdiel aj 17 rokov :DD po case to bolo citit...

Meretseger

Mňa by zaujímalo, ako jankaaa došla na to, že je to choré a úchylné. Pche. Kvôli vekovému rozdielu? Medzi mnou a priateľom bol rozdiel 13 rokov (ja 19, on 32) a vôbec v tom nebol problém. Keby som bola v istom smere padnutá na hlavu, tak by som s ním aj decko mala:)

jojok

Tak to je fakt divné reagovať na príspevok z roku 06 a dosť by ma zaujímalo či im to vydržalo do dnes a ešte viac ma zaujíma ako k sebe prišli. Väčšinou staršie ženy nechcú mladých chalanov možno len na občasný sex ale nie na vzťah. Nechápem pretože naopak to funguje teda, že starší chlap ma mladú pipinku.

kacicka

ja verim,ze ta laska tam je,ale napriek tomu si myslim,ze moze tam neskor hrozit krach pre mladsiu.muzi dost davaju na to co vidia a tebe zacne telo skor starnut a on bude este mlady.a mozno sa bude chciet ozenit a mat svoju rodinu,nad tym si nerozmyslala? dobre nad tym porozmyslaj,alebo nechaj ten vztah ist dalej ale potom neplac.ja by som ti radila starsieho.aspon 30 rocneho.