Canesten 1 alebo 6 - skusenosti

kelica

mam otazocku... pouzila som vecer tabletu canesten6 a dnes rano mi nevyslo nic ani tableta tak mi to bolo divne a tak teda som sa skontrolovala prstom co a ako. Tableta tam este stale bola,ale uz pomaly rozmocena....a teda otazka znie,ze ci to nie je nieco divne ??? mate s tym niekto skusenost???

Pauli000

Malicka12 : ja som mala canesten 1 a islo to zo mna cca tri dni :-) a nesmies si ti vyplachovat v sprche lebo potom to nebude mat taky ucinok ;-)

malicka12

Takže, včera som si aplikovala tabletku Canesten 1..
Chcela by som sa opýtať ako dlho budú zo mňa liesť tie zbytky ? :O :D
nieže sa osprchujem a celá tabletka je fuč :O .. prosím o odpoveď

Monča

Ku Canesten 6 tabletám: No neviem baby, ako si to tam dávate, keď lámete tablety. Ja som s tým žiadny problém nemala. Horná časť aplikátora je flexibilná a úplne nenásilne sa tam vsunie tabletka, hranatou časťou. Oblá ide hore. To je logické predsa. Ale keď si to tam neviete dať, tak si ju zasuňte prstom dnu, ako tampón. Čo najhlbšie. Len si prosím vás umyte ruky. :D

Na liečbu mykózy odporúčam kombináciu: tabletka Mykomax, ktorú normálne prehltnete + vaginálne tablety + vaginálny krém. (Napríklad spomínaný Canesten.)

Ak ste mali počas infekcie styk s partnerom bez kondómu, tak treba preliečiť aj jeho. Aj keď bude prostestovať, že jemu nič nie je, môže byť prenášačom. Takže ho pekne natierajte vaginálnym krémom aspoň týždeň.

Vyperte si všetky používané uteráky a spodnú bielizeň na 95°C. Nohavičky je dobré ešte prežehliť, aby ste zabili všetko živé, čo na nich mohlo ostať.

A odporúčam nepoužívať tampóny. Aspoň mne výrazne zvyšujú riziko obnovenia mykózy.

dvojbotka

jaja aj mne sa to zlomilo asi trikrat.potom som zobrala jednu cast,natlacila ju do aplikatora,zobrala aj druhu a dotlacila som nou tu prvu takze som ich mala obe v aplikatore ako keby to bola cela tableta :) nabuduce skus,neposkriabes sa tymi zlomenymi hranami.

dvojbotka

usiko pomohol mi :) ale nemala som 1-tabletkovy ale 6....pozerala som koncentracie a ten jednotabletkovy je tak silno obsiahnuty ako keby si pouzila 5 tabletiek z toho šestkoveho balenia takze myslim ze by ti to malo pomoct rovnako dobre :) ale velmi dlho to ostava vnutri,takze nejake tie zbytky vylezu von az tak na 3.den :)

usiko

dvojbotka...tak pomohol ti ten Canesten 1 tableta 500mg zbavit sa kvasiniek? teraz mi to mamina kupila...tak neviem ale uz sa mi nechce 12 dni liecit candibene tbl....

jaja

no ja som zažila patalie s tým- najskôr sa mi zlomila tabletka, nemohla som ju tam dostať do aplikátora, potom som sa vo vnútri poškriabala. dala som si den pauzu a už aj kvasinky odišli, tak budúci mesiac, predpokladám... :-)))) ale díky dvojbotka

dvojbotka

hihi :D aj ja som na to zo zaciatku civela ale potom som to zacala tlacit dnu a v pohode sa to tam nasukalo,musis ist oblou castou dnu a ta hranata ti musi zostat trosku trcat :)