Silikonové vypchávky do podprsenky

petkabih

ak ste z ba, chodte do peackcoksu v auparku, tam maju take podprdy s vyberatelnymi gelovymi vypchavkami a stoja do 500 sk.. ja som si take iste kupila v Londyne v primarku.

dragonfly53

kedysi sa dalo objednat z Quele za asi 1400 Sk, neviem, ci to maju este v ponuke. Ale to boli vypchavky zo silikonu, vzdy som nad tym rozmyslala, ci by som sa pod tym velmi nepotila, ked si ich dam do podprsky, hlavne v lete. co vy na to?

kllea

Ja som si jedni kupila este v Londine v roku 2006 a su perfektne, take som u nas este nenasla.U nas maju len take tenke, ziadny efekt. Stali 600.-

ronka

ahojte:o) riadne som schudla a s tým aj prsia. nie som na to zvyknutá. prosím poradte mi kde sa dajú kúpiť tie vypchávky, ale také riadne. nie len push up podprda :o)

mmmm123

Lormar sa da zohnat aj v Trencine, dokonca na dvoch miestach, no ja preferujem specializovany obchodik na namesticku kde je vodnik...pradlo je sice drahsie, no naozaj kvalitne, nohavicky, co som si tam kupila pred troma rokmi este stale mam...ine mi vydrzali po prani v pracke max pol roka