silikony,kam na ne?

Príspevok v téme: silikony,kam na ne?
aisha

caute , chcem si dat spravit silikony, mam 26 a nuliska..... mohli by ste mi poradit kam, a kto ma ci je spokojny, dalej sa chcem spytat..... nepaci sa mi ked silikony idu do boku...ked vznikne medzi prsiami take rovne...,..no neviem to vysvetlit, ... da sa to ovplyvnit vyberom tvaru implantatu? velmi dakujem, pa

lalujkaf

Ahoj,mam silikony.Prvé som si dala vložit pred 7rokmi a teraz vo februari som si ich dala vymenit za vačšie.Mam o tom prejdene všetky veci a kopu názorov roznych doktorov a veľa vlastních skúseností.Veľká medzera medzi prsiami sa ti nevytvorí ked ti dr zvolí širší impantát a ten sa ti krásne rozloží pod svalom na celom hrudníku.Moje prvé implantáty boli vkladané pod žlazu a mala som tento istý problém.Teraz mam ovela vačšie,širšie implantáty vložené pod svalom a vyzerá to velmi pekne a prirodzene aj ked mam minimum vlasneho prsneho tkaniva.Velmi pekne operuje primár Guba v ULK v BA a tiež Dr Ježovitová v Estetiku v BA.Mam vlastnú skusenost,doporučujem a držím palce.

joane

aisha,
ja mam silikony a relativne som spokojna,mala som prvykrat pred 14 rokmi, teraz pred 2 mesiacmi som bola dat menit.a co sa tyka tej medzery, viem o čom hovoriš, tvori sa to najmä zenam ktore maju dost široky hrudnik a samotne implantaty nezaberu celu tu plochu.jedna moja znama je ten typ a jej prsia nevyzeraju dobre ked ma plavky, naozaj ma velku medzeru v "medziprsí". ani ked si da podprdu pushupku tak tie prsia nikdy nespoji a nevytvori sa jej tá povestna sexy čiaročka.velmi dobre je ked mas aspon niečo zo svojho vlastneho tkaniva a nemas namiesto prs len prazdnu kožu.ked je viac vlastneho tkaniva tak prsia vyzeraju ovela ovela lepšie, nie je to len implantát obtiahnutý kožou.vtedy je lepšie dať to pod sval.