ZENY VIETE BYT AJ VERNE??????????

názor

Vo vzťahoch je potrebná sloboda. Koľko dopraješ sebe, toľko dopraj aj partnerovi. Ak vo svojich vzťahoch také niečo nepoznáte, tak ani slovo nevera nie je na mieste. Držíte totiž jeden druhého v klietke, vo väzení. A klietkam a väzniciam sa nedá byť neverní – z nich ľudia zdrhajú, aby sa zachránili.

syndy

mimi myslím že niesi jediná, ja som verná bola , zakial bolo komu a nebol mi neverný alebo lepšie povedané kým som sa o tom nedozvedela, no bohužial teraz už nemám byť komu verná:-(

mimi22

nadpis tejto temy ma vobec neprekvapil. viem ze mnoho zien podvadza. ja som asi stara skola ale podviest by som nedokazala. niekedy si pripadam ako nejaka poctiva zenicka, ktora neublizuje ale jej uz ublizene bolo :((( ja sa teda pytam-viete vy chlapi byt verni????????!!!!!!!!!!!!!

dd

ja som manzelovi verna..kym sme boli len kamarati, tak som obcas flirtovala aj s inymi, ale ked sme zacali spolu chodit, vsetko padlo a je uz len on..je to takto zatial len 2.5roka, ale som rozhodnuta to vydrzat veelmi dlho, az do smrti.nechcem ho podviest, nestoji mi to za to..