Je to realne?

Príspevok v téme: Je to realne?
spat

mam 19 a 7 mesiacov chodim s mojim dievčaťom, lenže to je moje prve dievča ale velmi ju lubim. a obaja si vravime že budeme spolu stále, a neviem si ani ona predstaviť že by sme jeden druheho nemali. len mam obavy že je to moja prvá baba, či mám naozaj taaké štastie alebo je to tým že je to prvá baba a .... proste milujem ju. ona ma zatial 17...ja 19...no este sex sme nemali ale myslím že čoskoro bude ..a to je tiež další problém ktorý by som mohol rozoberať...som panic a bojim:)

lucka

spat, neboj nic, prve milovanie je krasne )),aspon u mna bolo.Bolo to sice rozpacite, nevedeli sme co a ako, strasne sme sa hanbili, ale teraz na to spominame len v dobrom.a ci je to rewalne ze spolu zstanete to neviem, ja som na tom podobne, aj ked sme uz o nieco starsi ako vy, ale planujeme zatial svoju buducnost spolu ale vieme ze sa moze stat hocico, tak skus zit len pre tento moment

cahc

ahoj spat. normalne som chvilku pochybovala, ci nie si moj priatel:D :D:D presne takto sme na tom totizto my, aj co sa tyka veku, aj dlzky vztahu....:) tiez je to moj prvy chalan a aj ja mam podobne obavy ako ty, milujem ho a neviem si predstavit zeby sme neboli spolu..no drzim ti palce aby ti to vyslo /a aj mne... :)

Volumka

banán ty si tak sprostý, že keď čítam tie tvoje príspevky až sa mi myseľ pozastavuje nad tým čo píšeš...
a teraz čo sa týka teba SPAT: myslím si, že nie je nič krajšie ako milovať sa prvý-krát ak ste obaja ešte sex nemali. Nevravím, môže sa pri tom stať hocičo, ale myslím si, že obaja budete pociťovať rovnaké pocity a báť sa trochu, veď je to úplne normálne... Držím palce a je krásne, že ju takto veľmi miluješ:)

spat-ný banan

potom zavolam bananovi a dohodnem si snim stretnutie. cestou najdem hrdzavý rumunský stojan na bycikle a prešúcham mu tým žaľuď resp. tu zhnitu jahodu. inač nič. dakujem za radu