Kozmetika nouri fusion

Ivka.S

S touto kozmetikou mám osobnú skúsenosť. www.cestazazdravim.sk Musím povedať, že mne veľmi vyhovuje. Dokonca aj mojej 50ročnej mamke krásne vyplo pleť, čo som sama tomu skoro neverila. Takže jednoznačne odporúčam! Samozrejme je dôležité poradiť sa s odborníčkou vo vašom okolí, ktorá vám určí kozmetiku pre váš typ pleti a samozrejme vás ju naučí správne používať. :)

Kraken55

Predám kozmetiku NouriFusion, ktrá obsauje mliečko, tonikum, masku, krém aloe vera, očný krem, úplne novú, 2 krát použitú. mam ju priamo od kozmetičky, ale mi nevyhovuje. Cena 80 euro.

jas123

no tak si môžeš byť istá,že z tej stránky je to lacnejšie a je to presne to isté,pošlú ti to do týždňa,má to záruku do 2010 a ja som s tým absolútne spokojná a keď niečo budeš potrebovať,tak napíš

janulaaaaa

jas123.... bola som na tej stranke a ta kozmetika sa mi zda dost lacna. mne ju jedna pani ponukala za trojnasobok ceny co je tam na tej stranke.

jas123

milá peny:s touto kozmetikou mám dosť skúsenosti..mne dosť pomáha,ale aj napriek tomu som veľmi proti názorom,ktoré nepripúšťajú situáciu,že sú ľudia,ktorým jednoducho nepomáha...kedže som s tým aj pracovala,tak aj zo skúseností klientov viem,že boli takí,ktorým pomáhala,ale boli aj takí,ktorí nerobila dobre...ak ešte o ňu máš záujem,tak klikni www.herbaprodukt.cz a tam nájdeš všetky produkty a keď budeš chcieť s niečím pomôcť,tak sa kľudne ozvi,rada ti poradím