steroidy - kreatin

Martin_242

Kreatín nemá žiadne dokázané vedľajšie účinky, nemal by sa ale brať nepretržite, lebo zaťažuje obličky. Berie sa 6 týždňov, potom pár týždňov pauza.
Kreatín dodáva svalom energiu, zvyšuje silu a výbušnosť, pri vysokých dávkach može vzrásť hmotnosť cvičenca až o 10 kg, nejedná sa ale o svalovú hmotu, ale vodu, ktorú kreatín zadržiava v tele. Po vysadení sa voda z tela samozrejme vylúči.
Ak ste využili zvýšenú silu na kvalitný tréning a stravu, po odvodnení zostane istá novovytvorená čistá svalová hmota.

stanley1

:D toje jedno .. vis bo ja som bol trosku pri sebe a zacal som cvicit doma s jednoruckama a tak kliky atd .. ruky mam uz hrube, cecky mam tiez a mam pocit ze uz nemaju z coho rast svali .. akurat tak na pupku sa ete naka ta slaninkia najde ale nikde inde nie .. myslis ze kreatin by mi pomohol?

anonym boy

kreatin neni ziaden zazrak... akurat ti to da trochu sily a budes sa citis silnejsi. trosku zaleje vodou... prestanes ho brat..voda sa stratii a si tam kde si bol,akurat ze o trosku silnejsi, takto to bolo u mna...

stanley1

ty ho beres? a neni to len nejaky "ojeb" ? ... ci to ma naozaj take ucinky ako vypisuju vsade.. ze rychlejsi rast svalov regeneracia a tak ..