žalúdok

Príspevok v téme: žalúdok
katarína

DObrý deň.Mám 14rokov a za posledný mesiac mi bývava stále zle a bolí ma žalúdok.Moja strava nie je velmi pestá.V poslednom období jedávam asi 2-3krat za deň.Ked si lahnem na chrbat a stalačim si oblasť podbruška cítim nejakú gulu a celú oblasť mam tvrdu.často krat mám pocit,že ma nafukuje.A bolieva ma aj pravá oblasť okolo vaječníka.Velmi sa bojím a som stresovaná.

BarboraA

dobrý deň.Tiez by som sa chcela vyjadrit k tejto teme..trapi ma to iste co Katku.len stym rozdielom,ze ja som vzdy mala ploche bruško.a teraz v poslednom case je rano ako tak ploche a tiez ked sa najem sa mi nafukne.a tiez ked si v podbrušku stlacim citim taku guľku akokeby.neviem ci to brucho nafuknute moze suvisiet stym ze som mala obdobie v ktorom som tahala na mentalnu anorexiu.nejedla som skoro vobec nic asi 2 tyzden.a rapidne som schudla..teraz jem uz normalne aj chodim cvicit.neviem ci to moze byt dovod toho brucha.ze raz som ho nekrmila vobec a teraz uz ano.neviem,tiez mam divny pocit.

............

ist k lekarovi alebo nie, to zavisi na tebe, ak ozaj myslis ze to nie je ok alebo ta to moc znepokojuje, navstevou u lekara myslim nic nepokazis, but ti potvrdi ze je to ok a budes pokojna alebo ti nieco odporuci, pomoze.... myslim cim je clovek chudsi tym viac tie zmeny na bruchu vidiet, ale ak mas z toho strach chod proste k lekarovi.

.........

NIEMAM BOLESTI...NO A AKY MAS EMAIL POSLEM TI FOTKU AKO TO VYZERA RANO A AKO VECER...NO A BOLESTI NEMAM NIJAKE..NIEKEDY KED SI STLACIM BRUCHO TAK V STREDE NA LAVEJ STRANE MA TROSKU BOLI..ALE NECITIM ICH LEN KED SI TAM STLACIM...TAK A ODPORUCAS MI ST K LEKAROVI ALEBO NIE?

.........

no to ze je brucho ploche a ked sa najes tak sa zvacsi - to je uplne prirodzene. Otazka je ako moc sa ti zvacsi, ci je to ozaj tak kriticke, no takto cez net tazko poradit... ak myslis ze je to vazne, porad sa s doktorom. Mas okrem toho aj nejake ine prejavy - bolesti v bruchu, zle travenie a tak?

smutnebrucho

Mam takyto problem.som dost chuda ale trapi ma tennto problem uz dost dlho len az teraz si ho uvedomujem...Vzdy ked rano vstanem moje brucho je uplne normalne-ploche.,aj ked sa najem ranajky je este ploche..idem do skoly najem sa desiatu-2rozky a k tomu vipijem kolu 0.5litra priblizne..no a hned po tom ako to zjem je moje brucho strasne nafuknute..ked pridem zo skoly domov idem na malu potrebu brucho sa mi splosti je opet ploche..ale zase sa idem najest obed a potom brucho vyzera ako balon doslova ako balon..ako tehotna:(

JE TO VOBEC NEJAKY PROBLEM?JE TO PRIRODZENE?ALEBO AMM IST S TYM NIEKDE??JE VO MNE NIECO CO TO SPOSOBUJE?TRAPI MA TO:(