SRDCE A DYCHANIE

pio

Mávam bolesti v lavej hornej casti na hrudniku niekedy prechádza do stredu hrudníka o boli ma hrudna kost mam problem so srdcom/Inschemicku chorobu a aj problem s chlopnou.Tie bolesti suvisia len so srdcom alebo moze robit aj nieco chrbtica.

RNG

alternativa znamena inaksie, tj ine ako obvykle.
Moj osobny vyber z inych medicin nie je bylinkarstvo, ayurveda,cinska medicina ani samanstvo, ale len zapadna=nasa lekarska veda, v ktorej niektori lekari volia miesto chemikalii(liekov dnesneho farmaceutickeho priemyslu) pouzivanie prirodnych produktov na udrzbu alebo prinavratenie zdravia. Prostriedky, ktore pouzivaju mozno vychadzali povodne z byliniek, ayurvedy alebo cinskeho ci juhoamerickeho lekarstva, ale su klinicky dokazane s presnymi davkami ucinnych zloziek z prirody presne podla pravidiel a metod zapadnej lekarskej(nasej) vedy..
Tyma samozrejme vylucujem homeopatiu, lebo ta nie je vedecka ani klinicky dokazana podla sucasnych pravidiel lekarskej vedy.To je len znovuvskrieseny pozostatok z minulosti.

agina

ninik samovolne prestanie dychania sa vola apnoe.Vacsinou sa deje, ked spime. Pri srdcovych arytmiach treba brat vela draslika /kalia/.

RNG

Moja uloha tu na fore je odhalit falosne reklamy a zdoraznit naozajstnu klinicku hodnotu roznych doplnkov a potravin.
V prirode su statisice uzitocnych veci pre nase zdravie, zialbohu nenosia zisk farmaceutickemu priemyslu, tak ich casto umelo potlacaju.
Na druhej strani je plno ludi aj v doplnkovom priemysle, ktori v hombe za peniazmi siria falosne tvrdenia a predavaju klinicky neucinne zmesy.
Kedze sa zatial o tychto prostriedkoch neuci na medickych fakultach prakticky nic, vedomosti okolo nich sa siria len od jednotlivych lekarov a kolektivov, ktori sa nimi zaoberaju specificky.
A je ich relativne velmi malo zatial, hoci ich rady sa pomaly rozsiruju.
Ludia aj lekari su coraz nespokojnejsi s velkym mnozstvom skodlivych bocnych ucinkov sucasnych liekov a snazia sa obratit na neskodne ale pri tom klinicky ucinne potravinove doplnky, pripadne aj ine metody liecenia, niekedy nazyvane aj alternativne.