vajíčko

machulka

vajicko sa pocas menstruacie nevyplavuje vobec-vajicko sa totiz v maternici rozlozi,pocas menstruacie sa vyplavuje len vystelka maternice,pricom olupovanie vystelky moze byt sprevadzane krcmi a maternica sa v priebehu cyklu znova pripravuje na uhniezdenie vajicka...ak nie je oplodnene,znova sa rozlozi a maternica sa znova zbavuje starej vystelky...atd. takze vajicko nemozes vidiet v ziadnom pripade a uz vobec nie velkosti hrasku..

nana80

Ahojte...môj problém spočíva v tom,že sa mi nevyvíjajú vajíčka a nedarí sa mi otehotniet.Pokúšam sa o to zhruba 5.rokou a stále nič.Vie mi prosím vás niekto poradit,čo by som mala užívat,aké lieky?Please!

terka007

OK...priznávam...vo veľkosti som sa skutočne mýlila...ale veď sa učíme celý život...no niekto ani nevie na čo máme menštruáciu :-)...majte sa a diky za postrehy :-D

m :d

terezka a mna by skutocne zaujimalo, kde si si to pre srandu kralikov nastudovala.. ze velkost hrasku :)) velkost hrasku moze mat tak embryo, ked je zena v 6 -7 tyzdni tehotenstva. Chapisto? :))

machulka006

terka007 - vajíčko má veľkosť zhruba špendlíkovej hlavičky,možno o niečo menšiu keď už sa bavíme o tej veľkosti... neviem kto ti to povedal, že veľkosť hrášku,to by sme potom mali dosť zaujímavo nabobtnané vaječníky :D:D:D
nie, vajíčko počas menštruácie vidno nie je vidno... a menštruáciu možno mať aj keď vajíčko neodzrelo, ale to sú už potom záležitosti ktoré musí riešiť gynekolog...

palomino

Asi ta sklamem, terka, ale vajicko vidno jedine pod mikroskopom:) Tolko hraskov, kolko mas vo vajecnikoch, by sa tam nepomestilo:)))

agina

vajicko ma velkost hrasku???? No to ma podrz.To som asi na biologii nedavala pozor.Vajicko sa volnym okom neda pozorovat, aj keby si bola bystrozraka. Ak mavas normalne menstruaciu, tak neoplodnene vajicko sa dostava von z tela spolu s menstruacnou krvou.

terka007

no babenky a vy si myslíte, že menštruáciu máme pre srandu králikov?...poviem vám pravdu....nie pre srandu králikov ale aby sa nám neoplodnené vajíčko vyplavilo von..chapišto?...a ked sa nám nevyplaví tak buď je to vajíčko už oplodnené alebo...a to som sa chcela dozvedieť...ale asi sa nedozviem tak nič... mimochodom ono má veľkosť hrášku...a VIDIET HO...

ovum

terka, ale ty nie si sliepocka! zenske vajicko je mensie ako tato bodka. takze to si na vlozticke neuvidis, moja.... a netrap sa uz nad tym. radsej vezmi knihu a studuj.

Dr jajboli

tak teda ja som z toho tiež jeleň!!! Ako to vie žena, o tom vajíčku, preboha ja som už asi nemoderná a zaostalá, ale o žiadnom vajíčku som ešte nepočula. TO zistil lekár, alebo kto a ako?