!! Po prvé !!

susulinka

tak ahojte,uz to mam za sebou,dost to bolelo zo zaciatku ale prezila som to,nelutujem to lebo sa mame s priatelom strasne radi ale asi 4 dni potom som spinila krv..to nevadi?

adrianita

no ja nie som síce tá najskúsenejšia pretože o panenstvo som prišla pred týždnom s mužom ktorého milujem a plánujeme spoločnú budúcnosť :) ....ale ak chceš prvý sex ta presne ako povedala cica007 neboj sa toho a hlavne ho neplánuj... ja som svoj prvý sex chcela mať neobyčajne v prírode plánovala som a nebolo z toho nič bo sa do mna ani nedostal bála som sa a nebola som uvolnená... na další densme boli radšej doma a už som na to kašlala a prišlo to a bolo to nádherné... krvácala som ale len 3 kvapky maximálne a nebolelo to tak len som to trošku ucítila ale potom to bolo v pohode...a bolo to faakt nádherné :D a tiež je dôležitá predohra a nechaj sa viesť citmi, neboj sa, neplánuj to... samozrejme ochranu maj je to lepšie... a hlavne naozaj nemaj sex ak máš pochybnosti radšej počkaj ešte, alebo nemaj sex len preto lebo to už chceš mať za sebou to radšej fakt počkaj... je to na tebe. pa

cica007

susulinka, ak ti mozem poradit tak ak sa bojis tak to nerob, ked som mala 17 tak som si myslela ze to chcem a tiez som sa bala..nakoniec som to nespravila...s tym chalanom uz niesom, teraz mam 18, stretla som niekoho s kym som vedela ze to chcem a nebala som sa bolesti a ani krvy..citila som ze je to spravne, a ze chcem aby to bolo s nim...ked to budes takto citit, tak to urob...mimochodom dost to bolelo, ale dalo sa to vydrzat, hlavne nech je k tebe nezny, mne dost pomohlo ze sme sa cely cas rozpravali o tom ze co citim a tak.. a nezabudni na ochranu aj ked mas antikoncepciu...vela stastia, daj vediet ako to dopadlo...hlavne nezabudaj ze sa nemusis z nicim ponahlat...ja som neuveritelne stastna, ze som si pockala a mohla som toto zazit s niekym tak vynimocnym :)

klakda

antiku uzivas a este si to nerobila??
ved ked sa toho bojís tak nechapem preco to tak chces. ale bolest tam bude a aj krvacanie. ale da sa to vydrzat. osobne mna to vobec nebolelo ale krvacala som len trosicku :-)