Sedim tu a rozmyslam ci to zatiahnut...

abcde

Neboj tweeety. Ja tiez chodim, ku psychologovi a nie je to nic zle, to len niektori, hlavne mladi, ako sme my, no nemaju take problemy si myslia, ze to je nieco hrozne. Je to jeden z mala ludi, z ktorymi sa da porozpravat bez toho, aby ta urazal, alebo ti nejako inak zneprijemnoval zivot. Viem cim prechadzas, mam rovnake problemy, tiez som "vyluceny" z triedy a robia si na mne posmesky, alebo sa so mnou nerozpravaju. Pravidelne, kazdy vecer som maval silne depky, zavieral som sa do izby a tam som rozmyslal...Nic prijemne..Odvtedy, co som zacal chodit k psychologovi sa situacia podstatne zmenila, samozrejme nie kazdemu to sadne, aj ja si myslim, ze by to mohlo byt este lepsie u mna, ale uz neprezivam az tolko bolesti ako dovtedy a na kazdu navstevu ku psychologovi sa nesmierne tesim...Neboj sa zvladnes to..teda aspon ked budes chciet..

boze dievca

co z toho robis taku vedu. bud rada, ze sa ti zuby konecne napravia. ja som nosila strojcek na vyberanie od 16 do 18 a vobec mi nepomohol, aj tak som potom musela prejst na fixny. ten fixny som potom nosila do 1. rocnika na vyske. teraz lutujem, ze som si ten fixny nedala skorej, nosila som ho asi rok, ale zuby sa mi konecne napravili. tak sa uvedom, vsak nemas nejaku smrtelnu chorobu, a nerob z toho najvacsiu tragediu na svete. a prve lasky, party? zivot je dlhy a o par rokov si ani nespomenies, ze si MOZNO o daco prisla.

tweeety

Dneska ma skoro vystrelo. mama mi oznamila ze ma objednala k psycgologicke!!! vraj som chora !!!Okrem toho kazdy koho stretnem mi povie: ukaz strojcek a podobne ... mam toho pokrk ,,

canadanka

prebehla som prispevky a budem reagovat na ten tvoj strojcek.
Chodim na ang. tu v canade. Je tu jedna polka asi 20 rocna a ma strojcek. Vsetci sa na nu divaju ako na nejaku riadne prachatu, lebo ma strojcek.
Mas strojcek na zuby, automaticky sa zaradujes medzi tych viac bohatych.
Ber to akotvoj image. Pochybujem, ze sa ti niekto posmieva a ak ano, tak mu zaves na noc, ze mas v hube 15 000 tisic. Nebudes ho mat vecne. naopak vyuzi cvas, ked ho mas... teraz si zaujimavejsia.....

dd

fgf..mam taky pocit, ze ocny je az treti od stredu..
a pre tweety:
kedze Ti skola nerobi problemy, mas najlepsie znamky, bud rada a bud na to hrda!mas byt na co!co by som ja bola dala za to, keby som mala lepsie znamky na strednej..:( mozno ze Ti aj spoluziaci zavidia, ze Ti to tak dobre ide, aj to moze byt zdroj ich posmeskov..mne sa tiez v skole posmievali..chalani nahlas a baby tak "potichy"..ja som vedela, ze si zo mna robia srandu a tiez ma to velmi trapilo..mala som len jednu dobru kamaratku a velmi som sa tesila kedy uz odtial vypadnem.(inak, ked si pisala, ze chodis na gympel od 5.triedy, to chodis na 8-rocny??tam zvyknu tie decka byt take..ale ono ich to potom prejde ked sa bude blizit posledny rocnik!)no a potom ked sme sa uz lucili a sli na akademicky pred maturami, tak uz to bolo fajn..najlepsie bolo aj tak na vyske.daleko od rodicov, sama, nasla som si nove kamosky a vela(inak tiez nie som nejaka krasavica)!a aj s chalanmi si vyborne rozumiem.to len tie decka, kedze Ta uz nejaky ten rok poznaju, tak su take..skus to brat s nadhladom a kaslat na ne, prip.ozaj si najst nejaky dobry odpal na nich, potrebujes sebavedomie, ja som ho tiez mala na dne, ale uz je to ovela lepsie!a co sa tyka strojceka, mam sestru, 12r., odmalicka ma problemy so zubami, ma uzky chrup, uz jej aj nejake zuby trhali a teraz nasi tiez zvazuju, ze jej daju strojcek..maju zan dat tusim 3000, sestre je to tiez luto, vidno to na nej, ale pravda je, ze ozaj je to trend, vidam vela bab, aj u nas na VS co chodia so strojcekom, dokonca ani nemaju priesvitny a uplne im to pristane!neboj, ono to prejde a vsetko si este uzijes, si mladucka, vsetko Ta caka..chapem, ze Ti to je neprijemne a rodicia sa s Tebou ozaj mohli nejako rozumne dohodnut, ale ver, ze im na Tebe zalezi a chcu Ti dobre!drzim palcek! :)papa

Dr jajboli

Netráp sa kvôli tomu, ona ti chce dobre, veď si to dnes nemôže hocikto dovoliť a práve že keď budú o tom vedieť, nebudú zaskočení. O týždeň si to ani sama neuvedomíš, že máš strojček, Bude ti to prirodzené. A druhým povedz, že je to "trend"

tweeety

Dr.Jajboli praveze skola mi ide dobre, mam najlepsie znamyk a to je jeden z hlavnych dovodov, ved vies. S tou skolou , som na gympli takze tam chodim od 5 triedy.
Mam uz toho dost !!!!!! moja matka vsetkym rozprava o tom ze mam strojcek na zuby ! A protom som ju vyslovene poziadala aby to nikomu nevravela.

Dr jajboli

Tweeety, keď máš problém, ako vypadáš, prečo nepoprosíš mamku, aby zašla s tebou ku kozmetičke a do kaderníctva. Kúp si nejaké fajn tričko a uvidíš, ako ti stúpne sebavedomie. Ja keď mám náladu pod psa, tak sa poteším čo len maličkosťou. Kúpim si trebárs aj v sekáči nejakú handru, alebo dobrú čokoládu a tak. To pre vlastné potešenie. Ty si teraz v takom veku, že ťa všetko trápi a všetko si osobne vysvetľuješ, ale skutočnosť nie je taká. Ubehne 1 rok a budeš šťastná, veselá, sebavedomá. Ver mi, ja to cítim.Si dobré dievča, a to, že ti ani škola tak nejde, ani nad tým sa tak netráp. Na strednej to bude oveľa lepšie. Ani neviem, chodíš už na strednú? Každý začiatok je ťažký-všeobecne v živote, ale všetko sa pominie a bude fajn.Tak nevešaj hlavu!

tweeety

ach jaj, dnes som mala zas hrozny den. Cely tyzden prebehol ako zvycajne. Strojcek si zatial nik nesvsimol ale je velmi tazke to zakryvat , trpnem vzdy ked nieco hovorim a niekto sedi blizko pri mne, a o usmievani ani nevravim, ale vlastne uz ani nemam dovod sa usmievat. ´V skole urazky ako vzdy , aj ked nie kvoli strojceku ale kvoli mojmu vyzoru ako vzdy. Okrem toho mam skazenu naladu kvoli inej veci. Myslim ze sa zachvilu z toho vsetkeho zblaznim.