ako zaspať?

Annika1987

Este sa mi nikdy nestalo, ze by nezabralo toto: (aj ked si lahnem a vooobec sa necitim ospala)
- zacnite pocitat od 300 smerom nadol :)

Nespavecka

Bože ja nemôžem vôbec spať, o štvrtej rano ešte som hore ležim v posteli a nič.
Zo začiatku som nemohla spať pre hadky s frajerom, predtym to bola škola a teraz to su hadky s frajerom,stači že som trošku rozcitlivena a nemožem spať!

Ale do hodiny a pol sa mi občas podari zaspať keď si pustim pomalu hudbu uplne potichu aby som ju vnimala kdesi uplne vzadu nejakym neobjavenym zmyslom.ˇ
Inak mi vôbec ani nechuti jesť , vyzeram ako príšera nevyspatá pokožka v prdeli a k tomu kosť a koža. Môže nechutenstvo s tým súvisieť?

Potrebovala by som tiež pomoc lebo už nejak prestavam fungovať ako človek a začinam mať depky a pre všetko revem , cez deň ma boli hlava, takže asi tak.

jvc

Tym ako zaspat a spat dobre sa zaobera napr. joga. Potom na zaspanie existuju urcite mentalne cviky kde ide o to upriamit mysel na 1 vec, lebo rozbehnuta mysel je casto problemom pri zaspavani. V podstate pocitas a snazis sa mysliet len na to. Mozem povedat, ze to je dost tazke :). Dalej existuju rozne cajiky a co ja viem.. Problemy so spanim ma kopec ludi, preto je toho plny net staci len hladat.

Ako sa nezobudit 3x? No ide o pricinu, mozno ta nieco budi, tazko povedat.

To s tymi mackami som uz velakrat pocul. Ze kedysi ked sa postavil dom, tak tam nahnali macky a kde sa uvelebili, tak tam nedavali postele. Ale zeby to na seba nejako naberali, tak to sa mi zda dost hovadina..

adamisso

hovorené slovo počúvať... stredoslovákov s piškom, skrucanym, filipom,.. alebo nejake pribehy..je toho plny net... popripade pivko ešte pred spankom... a hlavne nemyslieť na milion veci, radšej mysleť na to že nemožeš zaspať lebo za pol hodinu musíš niekam ísť alebo čo :D

gd456

Denz
Prepac,ale ja som tento problem mal tiez,maval som zly spanok, bol som zufaly skusal vsetko bla bla pozname,az nakoniec som sa nasral a kupil nejaky rusic geopatogennych zon v nejakom feng sui obchode a vies co? Uz spim ako zabity,ani ja som tomu neveril a utahoval si z toho, ale dokym nevyskusas, nevies...preto milujem skeptikov a vedcov co si sedia doma alebo su zavrety vo svojich bunkroch, nevidia svetlo sveta a idu nam hovorit ako funguje svet a ako vsetko vlastne je...pritom by im pomohlo ist na cerstvy vzduch, vidiet ako svet vobec vyzera.