odber krvi

minnie mys

Agina, moze byt ze preto...lebo ja som tiez brala HAK a vysetrovali ma iba raz rocne (keby ti ta antikoncepcia nevyhovovala tak sa ti to aj tak odrazi na zdravi, a budes musiet vyhladat doktora). Mne prva antikoncepcia nesadla, zaujimave bolo ze prvy polrok to bolo v pohode, a potom som krvacala hore dole, tak som dostala ine, a tie mi sadli uz viac, ale tiez nic moc, obcas sa objavilo nieco ako spinenie, tak som ich potom vysadila a som uplne ok! Pouzivala som ich vlastne preto, lebo mam velmi silnu menstruaciu, 2-3 den je to katastrofa, a mala som orbrovske bolesti, neviete si predstavit, ale na to mi ani tie tabletky nepomohli, a ked som ich vysadila tak som sa mala este lepsie :-p. Bolesti su takmer prec, ale silna intenzita pretrvava, co uz :-(.
To branie hladiny hormonov je inak logicke, aj ked viem, ze mne to nerobili.

aduliena

Moje kamošky berú HAK a viem, že na kontrolné vyšetrenia kvôli HAK chodia LEN raz ročne. Takže to nemusí byť každé tri mesiace, ako tu píšete. Aj keď si myslím, že by sa to malo kontrolovať častejšie, nie je to tak, lebo poisťovne chcú šetriť a nepreplácajú to...

[zruseny13]

tak naco mu boli 3 ampulky??....to uz si len pridem buduci tyzden po vysledky a ked budu OK tak mam anti predpisanu ??....uz ziadne ine vyšetrenie??

agina

Ja som brala antikoncepciu 3 roky, chodim k MUDr.Mayerovej do Bratislavy, pri kazdej dalsej navsteve som musela doniest ranny moc a brali mi krv, ci to pecen dobre znasa.Neviem, aku ty mas doktorku, ale zda sa mi, ze skor ta tvoja je z Marsu, ved je to uplne normalne a zena, ktora berie HAK je stale kontrolovana, urcite nie raz za rok...to ma fakt pobavilo, nehnevaj sa.

minnie mys

Hm, ak sa spravne pamatam, tak mne tri ampulky lekar urcite nebral. Bral mi na pecenove testy ak spravne viem (krvna skupina, haaa? to je blbost...a takisto nic na hormony mi nebral).
Raz za tri mesiace som tam urcite nemusela chodit...naopak raz za rok sa opakuju tieto vysetrenia...raz za tri mesiace som tam musela chodit akurat si dat vypisat nove lieky :). Tot vsjo...mimochodom mne gynekolog nevysetruje prsniky, nikdy mi ich ani nevysetroval...s tym som zvykla chodit na ultrazvuk max, ked som poziadala o papier, alebo mi ho vypisal sam :)

pecivalka

Asi pises o preventivnej prehliadke raz za rok, pretoze pri predpisovani hak sa nerobia absolutne kontrola mocu ani cytologia...Ty byvas na Marse alebo si si to cele poplietla?????

pecivalka

Pecenove testy sa uz nerobia, robi ich uz len minimum lekarov, agina, ak, tak sa to robi raz za rok, kdeze kazde tri mesiace. ja som hak brala 4 roky, tak viem...

pecivalka

Co viem, gynekolog robi len pecenove testy, naco by zistoval krvnu skupinu...Ani o hladine hormonov som nepocula...A ked zena chce hak len kvoli antikoncepcnemu efektu a hormony ma ok, tak by to bolo aj tak figu platne vysetrovat hladinu.