alergia?

Príspevok v téme: alergia?
hmmmm

chcel som sa spytat,,ci je mozne ze mam alergiu a vobec nekycham,a ani mi neslzia oci?
iba mam upchaty nos,,,ale nie zastavenou nadchou,ale proste mam len stiahnute prieduchy v nose,,,a zle sa mi dycha,,,samozrejme nemozem vobec sportovat ,a velmi ma to obmedzuje pretoze som sportovo zalozeny,,proste zabehnem 50m a nejdem sa dodychat,,,a dalej napriklad nemozem robit vobec kliky,pretoze ma strasne tlaci na hrudi,,len neviem ci su to pluca,,alebo rebra,,,moze toto sposobit alergia?je pravda,ze mozem mat alergiu a vobec mi nemusia slzit oci?
iba mam oci unavene,a strasne nimi klipkam,a este zvyknem byt aj cez den unaveny
dik za pomoc

mira

Maš zahlienené dýchacie cesty. Treba zastaviť prísun hlienov v mlieku a tiež obmedziť ovocie a vynechať sladkosti sladkosti, aromatické a povzbudzujúce látky.
Možno zo začiatku ti budú tie hlieny vytekať, ale keď odídu, pocítiš úľavu.

agina

hmmmm od obvodnej sa vypytaj na alergologiu, kde ti spravia spirometriu a kozne testy na alergiu. Tam sa to hned ukaze.Kludne mozes ma aj celorocnu nadchu. Ja som alergicka na pel, prach, roztoce, tiez sa mi zle dychalo a oci mi vobec neslzili. Zistili, nasadili liecbu a mam sa ako v bavlnke.Doktorka mi povedala, ze ako dobre, ze som prisla hned, lebo keby to bolo neliecene, tak to moze vyustit az do astmy.

Ivka 1

Hm napíš mi na mail, dám Ti kontakt na lekára,ktorý Ťa vypočuje,vyšetrí a poradí ako sa to dá zlepšiť.

hmmmm

ja uz k lekarovi chodim 4 mesiace bol som na vsetkych moznych vysetreniach
RTG dutin, CT dutin,CT mozgu,,EEG,EKG,echo srdca,,sono brucha, odber krvi,,proste vsetko RTG pluc,,a proste nikde nic nic,,, sice dychat sa mi zacalo az potom horsie,,ale no neveim,,som pri sestricke na ambulancii skoro kazdy den,je mi tam uz trapne choditl,,vravi mi ze by som mal ist na psychiatriu,,,

Dr jajboli

Mal by si s tým zájsť k lekárovi, aby si bol kľudný. Môže by ť aj na peľ alebo prach alebo niečo podobné, ale možno máš len nejaké polypy v nose. A nemusia ti slziť oči, snáď si prechladol, tak sa upokoj.K tomu lekárovi by si však mohol ísť.