Hučanie v uchu a v hlave

rozália

ja som skúsila na ušný maz a hučanie-ušné sviečky,myslím pomohlo,vytiahlo vela mazu z uší.-doporučujem vyskúšat aj pre tých čo nemajú problémy zatial.

erika -š

Volám sa Erika a už 7 rokov trpím na hučanie v ušiach.Takú istú dobu trpím aj na silnú depresiu.Môj lekár ma poslal na ušné ktoré dopadlo dobre a dalej ma poslal na psychiatrické vyšetrenie.Podľa mňa tá depresia ktorú mám je práve vyvolávaná hučaním v ušiach.Už dalej nevládzem a neviem ako mám postupovať lebo neviem ani spávať.Beriem rôzne lieky na depresiu aj proti hučaniu a nič nezaberá.To hučanie ma zabíja a lekári mi nevedia pomôcť.Hučanie sa z roka na rok stupňuje a tým aj moja nervozita.

Lele

Ahojte, ja mám hučanie v ušiach už 6 mesiacov. Začalo to, keď som mala zápaľ pľúc a bola som doma na PN-ke. Neviem prečo to trvá tak dlho a som z toho zúfalá :( Keď som v úplnom tichu, tak je to na zbláznenie. Cez deň v práci si to ani nevšímam, lebo je tam hluk, to jediné mi pomáha. Liečim sa na krčnú chrbticu, ževraj je to z toho, ale podľa článkov čo tu čítam, ani to nemusí byť dôvod. Čítala som dosť článkov a ževraj pomáha, ak si doma pustíte potichu hudbu alebo počúvate ako tečie voda (na to sú dobré tie pretekajúce kamene), niekomu to samé prejde, niekto s tým žije stále. Dôležité je, aby ste si na to zvykli a prestali to vnímať ako prekážku, lebo sa z toho zbláznite. Každý človek má niečo, my máme tinnitus, čo už....Ľudia, hlavu hore, skúste sa tešiť z maličkostí :) prajem veľa sily....

zlatíčko

Ahojte,stale mi huci v usiach v hlave a mam take zvláštne tlaky..niekedy to je až neznesitelné ...dosť často sa potim..a tie bolesti hlavy su niekedy hrozné, mas aj ty tieto priznaky?
bola som u lekára o týžden mám mať výsledky z výterou nosa a hrdla všetci mi hovoria že to bude dajaký streptokok,myslíte že ak by vybrali nap.mandle stav by sa zlepšil?
V rodine to mal aj brat vysoké teploty, často po sebe aj každý mesiac a po vybratí si musím zaklopať všetko v poriadku...

dáša štefundová

Ahojte volám sa Dáša a mám 20 rokov a mám hučanie v uchu liečim sa pre depresie a myslím,že to môže byť z liekov ale lekári tvrdia,že nie ale ja im už neverím som z toho zúfala a neviem sa s tým naučiť žiť-je to ťažké!!!

sunnyjane

lieky, ivetk. - liečila som sa na depresiu a stále mám tiež hučanie v hlave. Tiež beriem lieky, ale akosi to nepomáha. Obdivujem vás, ako s tým viete žiť. Ja ešte s tým niesom zmierená. Mám pocit, že každý deň trpím a chcem, aby to už skončilo. ´Privádza ma to do zúfalstva.

ivetk

ja mám hučanie v ušiac asi 10 rokov, najprv som sa liečila rôznymi prípravkami čo mi prepísali, chodila na vyšetrenia, no nikam to neviedlo, tak som sa s tým naučila žiť, kašlem na to, vôbec si to nevšímam a je mi lahšie

danielita

mariaj aj ja mam streptokoka tam dole a uz som z toho zufala..som neskutocne vycerpana, nic ma nebavi, uplne som sa zmenila z veselej na depresivnu., stale mi huci v usiach v hlave a mam take tlaky..aj sa strasne moc potim..a tie bolesti hlavy su priserne, mas aj ty tieto priznaky?ako mam liecit toho streptokoka?doktor mi daval nejake vag.cipky a masticky ale nic nezabaere:(