MARTIN_242 kuk sem:-)

Príspevok v téme: MARTIN_242 kuk sem:-)
kacicka

ahoj, citam, ze dost vela radis na fore ohladom chudnutia a zdraveho zivotneho stylu. Velmi chcem schudnut, 5 dni sa snazim nejest sladke a ani ve,mi nezdrave jedla, chodim kazdy den na korcule na hodku a plavat na hodku. Ale potreovala by som niekoho, kto by mi poradil, ako sa stravovat, a podobne- mat niekoho "nad sebou", takeho pomocnika. Neujal by si sa ma???

comamrobitrano

Takže, ahoj Martin_242. Ja sa obraciam na teba s takým "problémom" že: Cvičenie som si presunula z večera na ráno (myslím že je lepšie ráno, no nie?) A neviem ako by som si to teraz mala usporiadať s raňajkami. Jem najskor ovocie, ktoré nechám polhodku vytráviť a potom raňajkujem niečo normálne... nejaké vločky, tofu alebo tak... A kde mám zakombinovať to cvičenie? (Bicyklujem na stacionarnom 40min. a potom ešte nejaké brušáky a drepy) Mám si dať ovocie, trošku počkať, potom cvičiť, trošku počkať a raňajkovať? Alebo mám cvičiť úplne nalačno hneď ako vstanem a raňajky aj s ovocím až potom? Alebo je to úplne jedno? :-) Ďakujem za tvoj názor

sara13

Ahoj martin_242 mam na teba este otazku ohladne peciva, jem vylucne len tmave a celozrnne ale chcem sa ta opytat aky mas nazor na toto pecivo a na grahamove, pocula som ze grahamove je dost mastne.

coleet

ahojte, potrebovala by som poradit, uz dva mesiace pravidelne cvicim 3 x do tyzdy ostatne dni sa chodievam korculovat, po 18hod uz nejem max daake ovocie, ale ja vobec nechudnem , myslim z hmotnosti mi vobec neubudu ale v cm uz ano, ja som za rok zo zdravotnych dovodov pribrala 15kg takze teraz mam 80kg a moja vyska je 177cm co mam robit aby som sa dostala na moju povodnu hmotnost??? lebo ja tet takto vobec nie som spokojna so sebou :( prosim poradte mi

misa21

ahojte dlho som sa neozvala, ja by som chcela sa spytať ako by som mohla zhodiť z noh a bokov moj metabolizmus sa zasekol a ja vobec už asi 3 mesiace pomaly nič nepapam a stale vaha neide dole, je to možne kvolitomu,že obľubujem tyčinky a syrove chlebičky a papkam ich každy večer ? kedy by som mala poslednykrat večerať a ako vlastne mama maškrtiť čim mam to slane pečivo zameniť? dakujem vam za vaše nazory.

milasik_52810

Martin_242 ahoj chcem sa ta opytat ci si myslim,ze ked mam 167 cm a 63,4 kg to je na moju vysku normalne.Ako pozeram,mas tu velky fun club:)

illogical=simply

ahoj partinko:)) co hovoris na orbitrek?!! - ak Ta smiem poprosit:-). Som tzv. hruška ... a potrebujem schudnut tak na 4-3 kg hlavne zo stehien...bokov... . DakuJEM !!! :-)

creassy

Hmmm no a daju sa z nich robit aj nejake pomazanky? lebo samotne by som ich asi nezjedla :-/ raz som to skusala a nebol to moc dobry zazitok....