P N E U M O K O K !!!!! !!!!! !!!!

Príspevok v téme: P N E U M O K O K !!!!! !!!!! !!!!
suri

Ahojte. Len aby ste boli v obraze. Tu do toho fóra som o pneumokokoch napísala veľa a teraz to všetko chcem zhrnúť do jedného celku a podebatiť s vami kto máte s tým svinstvom skúsenosť.
Takže po poriadku ::: Moja dcérka mala 8 mesiacov keď jej začal prví krát vyťekať hnis z ušiek. Chodili sme každý deň v priebehu 5 týždňoch na vyčistenie a zakvapkanie k ušnému. Po výteroch jej zistili že má PNEUMOKOKA. Brali sme v nemocnici asi 7 injekcii a nakoniec sme aj tak skončili po 3 mesiacoch v Prešove deckej fakultnej. Tam ju dopovali injekcijami týždeň a nakoniec sme museli na operáciu. Voperovali jej do ušiek trubičky (stipuly) Na odtok hnisu, lebo sme boli kúsok od zápalu mozgových blán. Po operácii sa cítila v celku dobre. Hneď ako sme prišli domov na druhý deň som ju dala zaočkovať PREVENAROM po ňom asi dva týždne na výsledkoch výterov mala všade priam sterilné prostredie. Dala som ju zaočkovať aj druhý krát a po týždni som s ňou bola znova na výter kde na našu smolu a prekvapenie bol znova pneumokok. Dcérka má teraz už 1 rok. Pred týždňom ochorela. Mala kašel a stále soplí, nebrala som toho pneumokoka už až tak vážne, lebo mi vraveli že očkovaním je telo voči tomu pneumokokovi imúnne a už nenaprobí škodu ani keď sa po očkovaní objaví znova. Tak som to neriešila, proste ho mala. Brala antibiotiká minulý týždeň SUPRAX. Po dobratí asi jeden deň bola ubolená, nespala a bola podráždená. Po prebdenej noci jej znova po dvoch očkovaniach vytiekli ušká. Som z toho zrútená a už teraz sa fakt začínam báť. Ten pneumokok sa jej tak usídlil v tele že na neho nezaberajú podla citlivosti žiadne antibiotiká. Prosím vás úprimne poradíte a pomôžete mi čo a ako Ďalej??? DAkujem. ZÚFALÁ MAMINA:

suri

Ďalujem, ale ja som chcela sa porozprávať s niekým kto má tiež také skúsenosti ako ja aby som si to vedela porovnať. Na malom bábe nechcem skúšať žiadne preparáty

Ivka 1

Suri napíš mi na mail, mám pre Teba riešenie vo forme konzultácie s detskou
lekárkou,ktorá Ti poradí vhodné doplnky na prírodnej báze pre malé deti.Neboj všetko bude dobré.

suri

Tvoja mala zápal plúc spôsobený pneumokokom??? To je tiež o život. Našej za posledných 5 mesiacov vyhnisali ušká 8 krát. Stále je s tým 2-3 týždne boj. Ku krčnému na čistenie takmer každý 3tí deň a tá bolesť, veď si už možno zažila ako bolia uši.A do nemocnice nechcem.Ja sama som tiež prekonala v detstve 2 krát pľúca.

gabika sis

suri ty zijes v mrnavom meste a ja v zapadakovskej dedine :-(
Nepovedali mi preco sa to vratilo jednoducho to vraj niekde zasa chytila.Sama neviem co bude dalej som z toho znechutena a unavena.Chuda male sa z toho zasa bude rok spamatavat.

suri

Gabika a nepovedali ti lekári prečo sa to vrátilo a ako je to možné po 2 prevenároch??? Aj naša brala 9 po sebe antibiotík aj vo zvýšenej forme a nevyhubili pneum. až s prvím prevenárom zmizol a je tu znova. Takže máme takmer ten istý problém. Chcela by som vedieť viac, predsa len žijem v mrňavom meste na východe a dostupnosť kvalitných medicínskych informácíí je tu minimum.

RNG

Co sa tyka oreganoveho oleja(Pamajoran), ten je znamy vyse 2000 rokov, takze nemozeme hovorit o "neznamej latke". Naviac oregano sa bezne pouziva ako korenie do jedla, hlavne na pizzu.

RNG

nuz, ja si osobne myslim, aj mnoho inych lkerov je toho nazoru, ze prirodne potravinove doplnky su menej nebezpecne, nez chemicke lieky
Obavy plne chapem, aj ja mam casto strach z novych veci, aj ked su to neskodne potravinove doplnky. Alergie a reakcie mozu byt aj na potraviny a kazdu novu latku do tela by clovek mal zacat pouzivat len vo velmi malych mnozstvach a postupne zvysovat, aby si telo malo casu navyknut alebo aby reakcia(alergicka) nebola privelka a nebezpecna.
Toto sa tyka liekov ovela viac, ako potravinovych doplnkov, ale som este nevidel lekara, ktory by tento princip opatrnosti s novymi latkami respektoval.
Preto je tolko zdravotnych nehod.

gabika sis

Suri je mi to luto viem co prezivas my sme to mali pred dvoma rokmi skoro take iste len nam uska netiekli,nasej malej sa to prenieslo na plucka.Brala 8x ATB po sebe ani jedny nezabrali.Nakoniec zobrala dvojnasobnu davku urcenu pre dospelych a pneumokok bol fuc.Takisto sme boli na 2 kontrolne vytery a mala sterilne prostredie bez pneumokoka.Teraz prechladla,kasle ako tuberak,v piatok mala teplotu tak sme boli rano u lekara a dnes volal ze pneumokok sa opat potvrdil.Neviem si predstavit ze to budeme absolvovat znova je to sialenstvo voci tomu drobcekovi.Bola takisto zaockovana a lekar povedal ze zrejme tam toho pneu. mala uz dlhsiu dobu.