NOVE kozne znamienka

Príspevok v téme: NOVE kozne znamienka
nataly23

mate take aj vy? farbu to ma ako koza a zacne to rast kedy sa zachce, vecsinou pri pazuce, krku alebo v okoli bikin a este sa to bude trosku zvecsovat viete co myslim? je to take "na odtrhnutie" akoby to drzalo na jednom vlasku.
da sa aj to nejak odstranit? nehcem aby to rastlo:( vyzera to cca takto tato babicka to ma na krku:
images.google.sk]

nataly23

mira ale neviem ci sa jedna konkretne o bradavice je to v tomlinku co som sem dala nieco ako znamienka:)
a co sa tyka prebytku bielkovin myslim ze to bude v niecom inom lebo prijimam dost malo bielkovin:)

mira

Bradavice sa tvoria keď máš v strave prebytok bielkovín. Mliečne výrobky alebo mäso, vajcia, ale bielkoviny sú i inde v rôznych polotovaroch, konzervách, Sú aj v strukovinách, ale s tými to ľudia nezvyknú preháňať.

nataly23

ano ano vecsinou to maju starsie osoby cakala som kedy to zacnem mat ja lebo to ma aj babicka aj maminka a uz aj mne vyliezraju potvory su sice mini ale idu
takze vola sa to aj bradavica? tak potom mozem asi pouzivat teno lejcek na bradavice nie?

gertra

Cudujem sa ze ich mas v takom nizkom veku, lebo vacsinou sa to robi starsim ludom, volaju to aj starecke bradavice, pokial myslime to iste. Su to take drobne vyrastky a daju sa stocit v dvoch prstoch? Podla mna skus ten dusik.

gertra

to su "kozne privesky". Nezhubne nadorceky. Ked to mas na krku tak radsej nenos kovove retiazky, lebo si to roznesies. Ked si ich das odstranit tak bohuzial vacsinou dorastu :-( Mozem sa opytat kolko mas rokov?

nataly23

na inej stranke mi poradili taku vodicku z lekarne "duofilm" tak som si kupila a potieram ale trosku sa obavam pretoze tam pisu ze to je na bradavice tak radsej sa idem poradit co s tym
a k tej kozmeticke to by bolo super:)

zwedavus

nataly, presne take mam aj ja.. po krku ich zopar mam.. a je to aj dost neprijemne, lebo aj ked si obliekam nejaky sveter, parkrat sa mi uz stalo, ze sa nejaka nit o to zachytila a ma to tahalo, tak som s tym mala problemy.. tiez by som si to rada dala odstranit, no neviem ci zbehnut s tym k lekarke alebo kozmeticke..

nataly23

fakt staci ist ku kozmeticke s tym? a nebola si si to dat vysetrit u koznej?
ak si z BA tak kde prosim ta a kolko to stoji dakujem :)