Vysoka hodnota crp u dietata

Príspevok v téme: Vysoka hodnota crp u dietata
Lenka_

Dobry den! Ospravedlnujem sa, ak tu tato tema uz je, ale nikde som ju nenasla. Moja 11 rocna neter ma velmi vysoku hodnotu crp v krvi(26), uz tyzden teploty, boli ju hlava a zanasa do stran. Sedimentacia je ok. Doktorka tvrdi, ze nevie z coho to moze byt a treba to nechat riadne prepuknut, az sa zisti co to je. Naozaj neviete o nejakom inom postupe, pripadne ma upokojit, ze to nie je nic vazne? retoze dobry pocit z toho absolutne nemam...

jana828

Dobrý deň, nestretli ste sa niekto s takýmto prípadom : môj 6 ročný syn mal teploty (37-39°C) po vypotení blúznil, liecili sme sa na angínu, nakoniec sme skoncili na infekcnom vraj s pansinusitidou, otitidou a mastiotidou, CRP mal vtedy 14. o mesiac opat teploty, bluznenie - alebo skor cudny stav ( reakcie tie iste, trva to len 1-2 min) potom je ok, a teraz CRP 85 a vysledky su vsetky dobre... na neurologii nic neukazalo, na MRI tiez nic. viete mi poradit ? dakujem

ayurvedsky maser

Zuzi5:
To, ze ti u dietata beznymi vysetrenia nic nezistili este neznamena, ze nema problem. Je to len tym, ze klasicky rozbor kvi, alebo mocu ma nizku detekcnu schopnost. Navyse bakterie, ktore nam robia problem v organizme vobec nemusia mat vysoke hodnoty v krvi, alebo v moci a tym padom ti nic nezistia. V inych organoch vsak ich hodnota bude vysoka a to vysvetluje tie problemy u dietata.
Viem jej presne zistit, ze s cim ma problem a na zaklade diagnostiky aj zacat ucinnu liecbu, ale je potrebne ma kontaktovat aby sme si dohodli termin vysetrenia. Kedze sa tu nesmu uvadzat tel. cisla, tak sa mi mozes ozvat na mail. S pozdravom Milan Pravda, Alternativna medicina, Liptovsky Mikulas

anonym 5

možno by nebolo zlé urobiť krvný obraz a diferencial. Hodnota CRP ako píše jerry2 môže nasvedčovať vážne ochorenie ako je leukémia.

zuzi5

DObrý deň, potrebovala by som poradiť. Moja 2-ročná dcéra má už 9 mesiacov (pravidelne každý mesiac, takmer presne na deň ) vysoké teploty ( do 40 C ) a žiadne príznaky choroby. Teploty tak ako príde, tak aj odídu.Trvá to tak 3-4 dni a nič. Pri vyšetrení má vždy vysoké CRP 40-80. A naposledy aj vyššiu sedimentáciu. Inak nič. Bola aj u nefrologičky, všetko v poriadku, aj u krčného, ušného, tiež všetko v poriadku, sono brucha v poriadku. Už vybrala 6 ATB. Vedel by niekto poradiť, čo s tým?? Ako zistiť, kde ten zápal je?
Ďakujem

ayurvedsky maser

Lenka a dalsi:
Zvysene CRP poukazuje na zapal v organizme. ATB to rieste len v pripade nudze. Zapal moze vznikat z nejakej bakterialnej infekcie, alebo pritomnosti parazitov. Hodne deti i dospelych sa chodi ku mne s podobnym problemom liecit a dokazeme to velmi uspesne zlikvidovat aj bez pouzitia alopatie - beznych liekov ci antibiotik. Berte do uvahy ze antibiotika vasmu dietatu poskodzuju pecen, zrusia crevnu mikrofloru na min. pol roka a potom sa tym skodlivym bakteriam a hlavne kvasinkam ovela lepsie dari. Nasledne sa prekysluje organizmus a vznika jeden problem za druhym a nestihate behat po lekaroch.
Ak mate zaujem, tak vam viem pomoct bez pouzitia ATB, ale je potrebna osobna navsteva v mojej ambulancii alternativnej mediciny v Liptovskom Mikulasi. Tu viem presne pomocou diagnostickeho systemu zistit kde ma vase dieta zapal a co ho sposobilo a nasledne aj zahajit ucinnu liecbu.
Mozete sa mi ozvat na moj mail. S pozdravom Milan Pravda, Alternativna medicina, Liptovsky Mikulas

jerry2

Vie niekto poradit, moja neter 8 rocna ma hodnoty crp 241, lekarka take nieco vraj este nevidela, nevedia jej zistit pricinu, z coho ten zapal je...poradi niekto?

hula

Aj tu na slovensku,veľmi atb nepresadzujú.Tá hodnota crp je podľa mňa vysoká.Na čo chce čakať tá lekárka?Ak,mali moje deti hodnotu nad 10,tak im nasadili antibiotiká.Čo tak zmeniť lekára?

damian

Lenka, odporucam Ti ihned zohnat si kvalitne enzymaticke pripravky, bud od RNG alebo wobenzym z lekarne (ale ten je drahy). Tieto su velmi ucinne proti zapalom a nielen proti zapalom.