Otec alkoholik

Príspevok v téme: Otec alkoholik
crewettka

Ahojte, moj otec je alkoholik,nema uz ani stipku zodpovednosti,do prace asi este chodi,ked dostane peniaze zmizne na par dni,vsetko prechlasce...na najom a jedlo neprispieva. Byva so svojou mamou,ta sa o neho vzorne stara...nebyt jej,urcite je z neho bezdomovec. Da sa takemuto cloveku pomoct?Ma niekto skusenost?

jajka001_

tak sa treba informovat na policii, či tam spia alebo co. ak sa nikomu nic nestalo, mohli to nechat ako priestupok alebo mu ulozit podmienku. ked sa nikomu nic nestalo

Katka5215497

Napadol aj policajtov nozom ked prisli a nadaval im, co uz len to mi tvrdili ze za to je minimalne rok basy a za to co robil nam 3-8 rokov... Ja som len chcela vediet ci ma niekto podobnu skusenost. A preco neodisla, tak lebo nemala kam ist aj ked byt bol jej povodne, ale manzelstvom bol rovnako aj tej spine.

jajka001_

to ti verim ze ta to poznacilo. ale v trestnom oznameni mal co, napadnutie? pokus o zabitie? bola mama v nemocnici, mala nejake rany? vypocuvali ho? mali ste svedkov?

Katka5215497

Chcel mi zabit mamu, a cele roky, cele detstvo ma tyral, aj moju mamu co si pamatam. Nenavidim ho. A mam pocit, aj ked mam dnes uz 26 rokov a 2 roky s nim nezijem, ze to zanechalo na mne stopu, necitim sa byt normalna, aj ked navonok tak vyzeram :-( ale nikto netusi co je v mojej dusi.

Katka5215497

Podali ste niekto trestne oznamenie na otca alkoholika? Ja ano, ale uz 2 roky sa nic nedeje... Ako ste dopadli vy?

natasqa41

unknown, nad tým by som ani nerozmýšlala, a rozišla sa s ním, predstav si že budete manželia a bude ti toto robiť, viem si predstaviť aké to je, lebo môj otec je taký istý, a vidím aký má mama život :(