Polyp na zlcniku

hanka9

Na vyplavenie piesku je ucinnych viac bylin, ktore piesok vyplavia. Podla mna spominana chanca piedra,

z pristupnych„Slovenskych“ bylin by som pouzila zmes koren ihlice, lipkavec marinkovy, list brezy, zihlavy, vnat praslicky, v minulosti bol vychvaleny lastovicnik (uzivat len v riedeni- sile D-4 az D-6 a v presnom davkovani je u lastovicnika nutnost!!! P.s- cysty , polypy atd podla rady RNG

magan

mam dg polyp na zlcniku tc nove velk do5 mm a piesok v zlcniku , no okrem oho mam cystu na peceni , ktoru sledujeme uz od 2003 . Prosim co robit? Dakujem

ladusa

Kto mi vie odborne poradiť?
Mám tráviace ťažkosti už vyše roka. Podstúpila som kolonoskopiu-bola neg. Na sone mi nenašli kamene v žlčníku, le polyp do 2 mm. Gastroenerologička mi zistila Candydu. Vybrala som lieky NYZORAL, a pri konci užívania liekov som si pridala podla rád RNG oregánový a kokosový olej a Citrovital. Avšak iba 2 x za deň, potom som dostala takú hnačku a bolesti žlčníka, že viac som sa na tie prípravky nemohla ani pozrieť. Aj po dosť velkej diete mám podráždený žlčník stále, už asi 10 deň a zvýšené teploty 37,1 2. To, čo mi dobre robí na Candydu, nemôžem konzumovať na žlčník a naopak. Už som z toho psychicky hotová. Poradte mi, prosím, čo robiť?

dvierka

diagnostikovali mi polyp na žlčníku 4mm a mám trochu zvýšený cholesterol. Može ma od toho stále píchat pod pravýmrebrom .

RNG

Wobenzyme je stary osveceny ale slabucky enzym. Treba z neho brat davky az 30 denne na klinicky ucinok. Dnes su na trhu ovela silnejsie, napr u mna najdes Pancreatine(ekvivalent 1400 mg pancreatinu) alebo Multi Enzyme, zalozeny hlavne na rastlinnych enzymoch.
Na enzymaticke cistenie staci 3x2 kapsule nma prazdny zaludok hodinu pred jedlom.
.....
Koenzym Co Q 10 je specificky koenzym potrebny na vytvaranie energie, nie je to traviaci alebo cistiaci enzym.

RNG

Polypy, cysty, hrcky, tumory, myomy....To su vsetko rozne smetne kose v tele alebo neuzitocne tkanivo, ktore by mali enzymi alebo biele krvinky pomocou enzymov odburat.
Preto treba brat extra enzymi alebo/a jod, ktory podporuje vytvaranie vlastnych telesnych enzymov.
Telo si treba cistit aj zvnutra, nielen umyvat zvonku.

dvojbottka

teoreticky vo velmi malo pripadoch sa z polypu,co je vlastne nezhubny nador moze stat zhubny.mne najprv diagnostikovali malinke kamienky ked osm bola na druhom ultrazvuku tak zrazu z toho je malicky polip.doktorka povedala ze ak mi to nerobi tazkosti tak ze ona by s tym nic nerobila takze take veeelmi nebezpecne to myslim nebude. :)