zahustenie mihalnic

sewie

janecka-to som spominala:( napustenie a zafarbenie je to iste...:(to mi velmi nepomoze,chcel asom skor vediet ci nie je nejake trvalejsie prilepenie umelych mihalnic alebo nieco take

jancecka

tak si ich vyskúšaj dať zafarbiť u kozmetičky, pokiaľ sú bledé, aspoň opticky im to pomôže, si myslím

sewie

dikes za rady ,ale ja bys om rada nieco trvalejsie...a pokial ide o kondicioner-ja ich nemam kratke,praveze dlhe su dost,len blede a tenucke-takze ani napustenie neurobi nejaky velky efekt

<:o)

..zo stranky oriflame:
"Kondicionér je posilnený o biotín, lipozómy vitamínu B5 a keravis pre hodvábne a zdravé riasy. Ideálny na krehké alebo riedke riasy. Používajte cez deň alebo v noci na čisté riasy. 12 ml"
teraz stoji 189 sk

<:o)

3tyzdne pouzivam kondicioner na riasy od oriflame (mali ho min mesiac v akcii, tak som chcela skusit) a troska sa mi riasi predlzili. asi to podporuje aby tak skoro nevypadli a tak dorastu i viac do dlzky a snad i do hustoty.. nie je to zavratny rozdiel, ale ja ho vidim, hlavne ked si dam spiralku, ze su dlhsie :)

jancecka

Ja som si raz príležitostne na ples dala umelé trsy ale nie len na okraj oka ale po celej dĺžke. Lepila mi to kozmetička, zaplatila som za obe oči okolo 500,-, vyzeralo to pekne, naniesla som na to ešte aj špirálu a mala som mihalnicu suprovo dlhé :D krásne, ale problém bol že s odlíčením mi hneď po plese zišli a ešte to aj bolelo D: