Liečba helikobaktera

Príspevok v téme: Liečba helikobaktera
jaja

ja by som potrebovala poradit, mam trojkombinaciu liekov na liecbu helikobaktera - Helicid, Fromilid 500 mg,Entizol 250 mg a neviem ako mam brat Entizol, nakolko mi v lekarni nenapisali na liek v akom mnozstve ho uzivat. Ak by mi niekto vedel poradit, kto bral takuto trojkombinaciu, ze v akom mnozstve a kolko krat denne ho bral. Dakujem za pomoc.

RNG

Dychovy test na H.P je castejsie aj presnejsi, ako krvny, kde meraju len telesne protilatky. Tie protilatky totiz zostanu v krvi este dlhy cas, aj ked je helikobakter v zaludku zniceny.
Inac helikobakter je u ludi velmi casty, uz u babatiek namerali az 20% pravdepodobnost, u starsich ludi nad 50 rokov aj vyse 50%.
Takze je to bezna bakteria, ktora skodi len niekomu viditelne.
Je na kyseliny nmimoriadne odolna, takze bezne zaludocne kyseliny ju neznicia a pri nizkych kyselinach sa rapidne rozmnozuje a skodi. Ale znicia ju iony striebra a zinku, tj koloidna strieborna voda a PepZinGi(zinc carnosine) ju po case zlikviduju. Pomaha aj zozut 2 tabletky adaptogenu DGL stvrt hodiny pred kazdym jedlom.
To sice neznici HP, ale posilni vyrobu zaludocneho mazu a regeneraciu zaludocnych stien.

orol

Ked nechces k doktorovi, tak sa vykakaj a daj vzorku nejakemu kamosovi na mikrobiologiu

-a dozvies sa

-dostat zrejme kupit v lekarni aj nejaky "tester" na pritomnost HB, ci nie ?

-a cosi som myslim kdesi zacul, ze sa to da urcit aj z dychu ???

beruska

dobrý deň, prosím Vás vie mi niekto dať kontakt na dr. Albertovu, mam helicobaktera a antibiotika nezabrali.Ďakujem

chlebíček

az teraz som si tu precitala prispevok RNG. o tej kyseline a veru presne to mi povedala aj dr. albertova, ze mam malo kyseliny a sranda je, ze predtym ked som lekarom hovorila, ze mam palenie zahy, vsetci mi davali antacida proti kyseline, skoro som zdochla od bolesti. to je neuveritelne ako vas moze lekar liecit uplne na nieco ine nez vam je. niektori su strasny diletanti.

chlebíček

ja som brala tie hnusne antibiotika dvakrat. najskor to trocha zabralo, ale o rok som toho smrada mala zase. mna aj z toho bolel zaludok a mala som ekzem. potom dalsie antibiotika, zase na chvilu pokoj. tak som sa nastvala a isla som k dr. albertovej, tu na tomto fore som sa o nej dozvedela. to bolo pred tromi rokmi a po jej liecbe som vdakabohu fit a zmizol aj ekzem. tak dufam, ze uz navzdy - snad.

gadsagd

Ahojte, nám robili v škole dychový test na helikobaktera vyšiel mi pozitívny, bola som u obvodnej tá ma poslala jednému enterologovi sestrička na mňa vyletela že čo si oni myslia že porobia deťom dychové testy a my ich budeme teraz liečiť, tak som šla do nemocnice a tam mi predpísal doktor lieky tým spôsobom že sestrička si zobrala kartičku papier kde bolo že som pozítívna a vyšla z receptom, brala som lieky...teraz po asi pol roku nám zase robili dychové testy a zase som pozítívna .....takže vôbec neviem kam mám ísť kde by to brali zodpovedne neviete poradiť?