Problem s partnerovym penisom

Príspevok v téme: Problem s partnerovym penisom
partnerka

Ahojte, pisem v podstate za mojho priatela...
sme spolu vyse 7 mesiacov, pred tymto vztahom nemal inu babu, s ktorou by mal sex...teraz je so mnou a za posledne mesiace mame sex aj niekolko krat denne posebe....ale takmer vzdy ma priatel potrhanu predkozku...samozrejme ze potom ho to velmi stipe...najprv sme si mysleli ze kupime lubrikant a hotovo....teraz ho stale pouzivame no nejako to nepomaha...moze to byt z toho ze to prehaname? s kondomom je to fajn, ale tak nebudeme predsa kupovat milion kondomov na mesiac :D on vravi ze mu to nevadi, ale viem ze ho to musi boliet....a stale chce aj on aj ja....niekedy ho to zo zaciatku boli a potom vraj nie...chcela som ho dokopat k doktorovi, ale viete ako je to s chlapmi :D neviete mi poradit z coho by to este mohlo byt? vopred dakujem ;)

niekto

Ahoj.. Ked ma uzku predkozku, co asi ma, posli ho ku koznemu.. Ak si z Kosic tak najlepsi je Dr. Pavkovcek sidli na poliklinike hore na Terase ( Osobne skusenosti )... Ak nie ste z KE, tak si mozte vybrat nech Vam prepise masticku DIPROSONE 0.05% doktor, alebo si ju mozte objednat z www.unitedpharmacies.com Denne potierat zuzene miesto 2x + kombinacia s mechanickym natahovanim predkozky.. Moze mat aj kratku uzdicku v tom pripade to iste s uzdickou.

samko r.

Má pravdepodobne moc úzku predkožku. Odporúčal by som nejaký zvláčnujúci a nevysušujúci krém, ktorý je aj hojivý, inak môžete dostať plieseň obaja a ešte len potom to bude štípať.