Divná bolesť ruky v noci

Príspevok v téme: Divná bolesť ruky v noci
bojko noci

Ahojte, dnes v noci som sa zobudila a cítila som, že mám strpnutú ruku, tak som čakala, kedy mi to prejde, stŕpnutie síce prešlo, ale mala som strašne zvláštny pocit v ruke, nebola to vyslovene bolesť, ale také vnútorné napätie v tej ruke, bolo to až také nepríjemné, že som nemohla zaspať. Bolo to také zvláštne, teraz mám tu ruku trošku ako keby pripuchnutú a takú neohybnú. Ale možno je to len taký pocit, strach z tej noci, že čo to bolo. Už ste aj vy niekto zažili taký pocit???

žaneta9

Možno je riešenie,na prvý pohľad nelogické,ale už som o tom počula.Keď sa vyriešil problém "iný",tak sa vyriešilo aj tŕpnutie rúk.

Kiri d

Presne som chcela na internete nájsť podobnú tému,no je to tu toho pomenej -mám taký istý problém už 2.týždeň... možno sa mýlim ale myslím si že to bude telefonmi-je to tá istá V ktorej ho držíte?Ako často ho použ.?Všetko to spôsobuje elektrina,.. A hlavne dbať na pitný režim!!!

yanforce

no tak mne sa toto stalo pred mesiacom a trva to doteraz, najprv som mala v tej ruke pálive bolesti v predlakti, ktoré aj opuchlo a ked sa to zmiernilo tak mi ruka ostala taká stuhnutá a taký divný pocit v nej mám akokeby taký tlak v nej mám, pobolieva ma aj chrbát, vačšinou len pravá strana chrbta, neviem, už som bola aj u ortopeda, neurologa aj reumatologa, robili mi aj krvne testy a RTG predlaktia a nic nemám, len ortoped mi povedal že mám dost zlé držanie tela, tak ma poslal teraz na rehabilitáciu, naozaj neviem čím to može byť, ale dosť som aj prestala sa hýbať, chodiť von, len sedím doma vačšinou za PC a nič nerobím...predtým som denne športovala...ak by vedel niekto poradit, tak dakujem

alilien

neviem ci jeto to iste ale mne sa uz vela krat stalo ze som v noci spala na ruke a ked sa uprostrednoci zobudila tak som ju necitila vobec a mala som ju ako z gumy..potom som s nou druhou rukou hybala a uz bolo dobre..asi s sa mi len prekrvila :)