Male cervene bodky na kozi

PetraKRAM

Dobrý deň, už asi týždeň mám fialové vyrážky na lýtku najskôr boli dve a postupne pribúdajú. Neviete čo to môže byť

Bea82

Ako ste dopadli , boli ste na nejakych vysetreniach? Ja tie cervene bodky mam velmi vela hlavne na rukach ale uz aj na tvari sa objavuju.nejake odbery som uz sbsolvovala a vsetko v poriadku.este nejake vysetrenia ma cakaju.mam pocit ze doktori su uz pri mne v koncoch.

Peto7007

Moze to byt zo aj zo zleho stravovania..nasiel som o tom dobry clanok
Čo to znamená ak máte na tele červené bodky?

kutil

Mam par takych bodiek, ktore ma hnevaju. Doteraz som si kozne vyrastky len vypaloval, samo to potom odpadlo. Ale toto je ako znamienko, len cervene. Ako taka spendlikova cervena hlavicka. Nabrusil som si dobre noz, aby bol ostry ako britva. Zobral som klieste, chytil pod znamienkom, odtiahol znamienko a odrezal. Pouzil som dezinfekciu a zaroven na zmiernenie krvacania som na to prilozil prave zahasenu zapalku, aby sa to zapieklo. Dal som si na to flajster, tak uvidim, ako to dopadne. S vypalovanim koznych vyrastkov som mal celkom dobre skusenosti. Po vacsine, nic z nich nezostalo.

Len si musi clovek davat dobry pozor, aby to pouzival iba na obycajne vyrastky a nie nebezpecne znamienka. V minulosti som bol dost na chirurgii, kde mi odobrali desiatky znamienok. Ale kedze som dost zaneprazdneny, tak tie mensie nezhubne si odstranim sam a planujem ist na chirurgiu s takymi, co vyzaduju uz radsej zasah chirurga. Dalo by sa odstranit aj tie, ale sit sam seba ihlou sa mi nechce. To by bolo len v krajnom pripade.

RNG

Mozu to byt petechie Dovodov na ne je hromadfa, obvykle su to neskodne bodly pol milimetra, ale moze to byt riedkavo aj prejav spojeny s trombocytopeniou alegbo reakciou na mnohe farmaceuticke chemikalie.

aknonka

ahojte uz roky ma trapi akne na hrudniku a chrbate prosim poradte nejaku masticku alebo nejaky produkt ako sa starat o pokozku dakujem :(

radka85

Dobrý deň, je to porucha pečene, mne pomohla až ajuverda. Chodila som po lekároch, kožnom, všade ma odbili. Až toto mi pomohlo.