HPV a Indonal

Príspevok v téme: HPV a Indonal
zuzi

KOčky čaute..máte niektorá skúsenosti s užívaním INDONALU??? Vraj je účinný pri HPV vírusoch a displáziach atd...začala som ho užívať, užívam už 3-týždne, ale objavili sa mi na hrudníku a chrbte nejaké vyrážky..neviem, či to nemôže byť niejaká neskorá reakcia na INDONAL...môžem ho kľudne užívať ďalej?? -vraj je to prírodne a nemá to nič spoločné s norm.hormónamy...lebo antikoncepciu ja brať nemôžem...pekný dník..papapa

julietta

Predám dámsky výživový doplnok INDONAL woman (spolu 109 kapsúl) bez jednej tabletky, nakolko som po mesacnom baleni zistila ze som tehotna a hned som ich vysadila s dátumom exp. 8/2019.
Cena za spomínaných 109 kapsúl 10 €+postovne. (povodna cena bola 32 €). V pripade zaujmu piste, len seriozne prosim, ja som ich kupovala priamo v lekarni, a myslim ze cena 10 € sa oplati

Amaretka

Dobrý večer, prosím vás, pomáha tento liek aj pri liečbe cýst na vaječníku? Pretože momentálne beriem antikoncepciu, ale necítim sa vôbec dobre. A radšej by som celú moju situáciu riešila iným spôsobom ako je antikoncepcia a umelé procesy v mojom tele. Ďakujem vám za odpoveď.

Marika.rk

Indonal alebo Indol 3c su fantasticke lieky. Dnes Indonalu dakujem za krasne a ciste sono a sestra ktora brala indol 3c uz nema cystu v prsniku. Ja mozem len a len odporucit

hipa74

ja som tiež užívala indonal cysty zmizli ale tiež som z neho mala na hrudníku vyrážky ako píše zakladateľka čiže opatrne s liekmi ked som ho doužívala tak som sa už viac nevyhádzala

siaa

Áno to mi je jasné to som si prečítala. Ani jedna nie som z nich,len tak pre prípad sa pýtam,kti už mám s tým skúsenosti. A ďakujem.

indo

ako všetko aj indonal má nežiadúce účinky takže užívať ho len tak je hazard. Akonáhle je niekde v návode upozornenie že ho nemôžu užívať deti, tehotné a dojčiace ženy, treba sa mať na pozore:

Upozornenie: Nie je vhodný pre deti, tehotné a dojčiace ženy a pre osoby s precitlivenosťou na niektorú zo zložiek produktu a osoby, ktoré užívajú lieky na zníženie sekrécie žalúdočných štiav.
Nesmie sa používať ako náhrada rozmanitej stravy. Uchovávajte mimo dosahu malých detí. Odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť.