MUZI CO VY VLASTNE ZIADATE OD ZENY VO VZTAHU ?

......

Od zeny chceme, aby vsetko, vsetkym naokolo nezavidela, aby nas stale neotravovala a necitila potrebu nas riadit a aby nemala v hlave nasrate.

barbinka

nezainteresovaná: nechaj to radšej tak. už nemám chuť tu niečo vysvetlovať. keď máš chuť pokecať, poď do témy ahojte.

nezainteresovana

tak barbinka, ja nie som ani kamos ani ten jeho druhy nick, ktory podla teba pouziva.. som holka, ktorej niekedy uz dobre lezie nanervy tvoje spravanie..ale tak asi mi neuveris a budes si trvat na svojej pravde, ze ja som kamos..
dako necitam kazdu temu, len tie ktore ma zaujmaju, vies nemam tolko casu, ze furt sedim pri pc, tak som nemala v oku co kamos pise, uz som nasal tu temu, len nem chut to vsetko citat..dkesto tvoje cervene meno vystupuje v mnohych temach a vzdy je to o tom istom...co si to vlastne vystudovala?...ech som v oobraze, ked to je tu tak prediskutuvavane to tvoje vzdelanie, nech sme v obraze... a ked tu kritizujes kamosa, ze furt prispieva do tem ohladom vzdahov a hritizuje, tak zvatsa je to uzsko vyhradena specializacia..kdesto ty, ako tak pozeram, zapajas sa vselikde, ty si expert na vsetko a mas vzdy pravdu .. a neber to teraz ako obhajomu kamosa, to bol priklad..

kamos

Ludia,

toto je skvely priklad toho, co sa stane, ked rodicia kupia umrncanemu decku lizanku vzdy ked si dupne nohou. Nerobte to, lebo aj vam znenazdania vyrastie v rodine barbinka a mozno aj nieco ine-ovela horsie.

fraisee

a este jedna vec: nikdy ti nenapadlo, ze na toto forum prispievaju aj taki, co sa chcu jednoducho zabavit? ze im nejde o nejake rady? ani nie, vsak? tak im odtneme paprce, nie? lebo tu sa musi zasadne radit!!!!!!! a kto nejde radit, nech ide radsej het! sic! ksa!