znamienka

lenka22

daduša vobec sa toho nemusis bat, znamienka budes mat prec, stehy vybrate a max ak tam budes mat este dake male jazvicky po zakroku... Ale ak bdues tancovat tak radsej opatrne aby si si nahodou neotvorila ranky, ale myslim ze po tych troch tyzdnoch by uz malo byt bez problemov co sa tyka toho pohybu...

daduša21

Ja idem akurat tuto sobotu si dat vyberat znamienka na chirurgiu z chrbta,a o 3 tyzdne idem na svadbu,bojim sa,ze mi to nejako bude vidiet...mám sa toho obavat?

ivona

Ahojky. Ja som si davala vypalovat znamienka a ostali mi keloidne jazvy. Mojmu bratovi vsak nic nieje vidno a robil mu to ten isty lekar. Zalezi od koze. Pred rokom mi vyrezal znami chirurg znamienko pod okom a nemam tam vobec nic,ani ciarku.Asi tak

sofia156

ahojte,

ja som si dala pred 10 dňami vybrať znamienka a dnes som bola na vyberaní štichov. Doktor si vypytal 1000,- sk za 2 znamienka, samozrejem ziaden doklad mi nedal. Znamienka mi vyberal bez rukavic, bez nejakeho ruška a vobec ich neposlal na histologiu. Dnes, ked som sa od neho vratila, tak som zistila, ze v tom jednom mam normalne dieru a vobec to nemam zrastene. A ked som sa ho opytala ,ze co si na to mam davat,tak povedal, ze modru indulonu,co je podla mna teda dobra blbost. Proste nikdy viac v zivote k takemuto masiarovi nepojdem. Inak menovany sa vola MUDr. Spanitz. Radsej k nemu nechodte. A to ako sa sprava ku sestricke, je tiez otrasne, ako ku nejakemu psovi.

lenka22

ja som si nechala vybrat znamienko na ramene a nemam tam ziadne stopy. Bolo to asi pred dvomi rokmi, robil mi to chirurg v nemocnici takze ma to nic nestalo a este mi to aj komercna poistovna preplatila... takze mi z toho prisli prachy. A nebolelo to vobec, pretoze som to mala umrtvene... dalo sa to v pohode prezit

babenka

tak ja ti poradim,moja.daj si zistit,aky lekar ta bude robit a aku ma pracu ak si nemozes vybrat.my sme si boli vyberat znamienka asi traja,a kamarat,co mal najviac musel na viac krat a vzdy ho robil iny lekar.mladi-krasna praca.ale ten posledny,tak nazdar.na tvaary mu ostali obrovske jazvy celkom ako povodne znamienka ale tkanivo samozrejme zle zosite.hrozne to ma.

karinka:)

ahojcek ..ja mam 14 a ja som si dala asi pred 4 rokmi? tak nejako...chirurgicky odstranit jedno znamienko z tvare a to tym sposobom ze mi to umrtvili injekciou a ostatny zakrok som necitila po asi 15min mi to prelepili naplastou a potyzdni mi vybrali stehy..teraz mi njeje velmi vidiet jazva..mala som to zadarmo bo mi to robil kamarat....a hlavne nedavajte si to robit cez leto!!pretoze je to citlive na slnko!!

kikulka

ja som si dala odstrániť z tváre 2 znamienka na chirurgii,stálo ma to spolu 400sk.Je to úplne v pohode,vôbec to nebolí ani počas vyberania,ani potom.Jazvy sa vám tak do 3 mesiacov takmer úplne stratia a začervenanie,ktoré tam chvilku bude,sa dá lahko prekryť make-upom,ale aj to zmizne..Ja už mám od toho zákroku takmer 4 roky a už mi jazvy vôbec nevidieť.