Niekolkomesacne padanie vlasov - da sa to zastavit?

Príspevok v téme: Niekolkomesacne padanie vlasov - da sa to zastavit?
curlyhair

nechudnem,nedrzim dietu,neprekonala som ziadnu vaznu chorobu,nie som ani v strese,naopak zijem zdravo,pijem vela tekutin a cez to vsetko mi uz asi 5 mesiacov neustale padaju vlasy.riesila som to najprv uzivanim zinku,potom komplexnymi tabletami proti padaniu v.,roznymi samponmi a vodami,kt.sa vtierali do pokozky.a vysledok?ZIADNY!mla som huste vlasy,ale teraz sa hanbim ich mat rozpustene,pretoze su neuveritelne riedke.nepomohla mi ani kozna lekarka.takze hladam pomoc vsade,kde sa len da.ak ste niecim podobnym presli,co vam zabralo alebo pomohlo?viem,ze je tu o tom mnozstvo tem,ale chcela by som nieco konkretne a osvedcene s cim mate skusenost,dakujem

valentinahr

Jednotkou sú ampule Victoria beauty Keratin ampule pre posilnenie vlasov. Nezabúdaj, že to nie je proces na týždeň, treba vytrvalosť a ampule musíš používať najmenej 3 mesiace. Výsledok je zaručený!!

ann101

Mne tiež nenormálne padali vlasy a mávala som z toho poriadne depky. Chodila som aj po vyšetreniach a samozrejme, že nič mi nezistili. Zmenila som teda kompletne stravu. To je jediné, čo vám môže naozaj pomôcť. Teraz sa čo najviac snažím jesť surovú stravu. Problémy treba riešiť zvnútra a nie kadejakými vodičkami. Ak ešte chcete svoje vlasy nejako podporiť na trhu je mnoho doplnkov. Po vyskúšaní niekoľkých som nakoniec zakotvila u Amitaminu Hair Plus. Obsahuje všetko, čo vlasy potrebujú a môžem povedať, že tieto dve veci mi zachránili vlasy. Padanie sa znormalizovalo a celkovo vyzerajú lepšie.

angela8585

@monika29
monika29
Dobry den, ak sa vam da, tak by som sa chcela vas opytat na vypadavanie vlasov na jednom mieste.

skuusenost

čím dlhšie vypadávanie vlasov trvá, tým dlhšia je jeho liečba a tiež si myslím, že pokiaľ mi rednú vlasy napr. 6 mesiacov až jeden rok, že za 3 mesiace to dám všetko do pôvodného stavu. či má niekto iný názor?

skúste načerpať informácie o vypadávaní vlasov napr tu www.vypadavanievlasov.net

natsa

skuste kuru z framesi,mne zabrala. konecne lebo uz asi 3 roky mi padali,odporucila mi ju kadernicka v ziline, je to sice panska kura,ale fakt je to jedine co mi zabralo. uz po dvoch mesiacoch sa zastavilo padanie. to kadernictvo sa vola diane alebo dione neviem uz,ale je to na narodnej ulici.

Maros75

Príčiny
Agresívne vlasové prípravky (trvalá ondulácia, farbenie, odfarbovanie, nesprávne fénovanie)
Ochorenia pokožky hlavy (kontaktný ekzém, seboroický ekzém, syfilis).
Celkové ochorenia (infekcie, cukrovka, anémia, zhubné nádory, úrazy, operácie)
Hormonálne poruchy (znížená alebo zvýšená činnosť štítnej žľazy, poruchy vaječníkov, popôrodné obdobie)
Lieky (protiplesňové, lieky proti zrážaniu krvi, antikoncepčné lieky, anabolické steroidy)
Nedostatok výživných látok
Prítomnosť toxínov