kondylomy-AKO SA TO MOZE CHYTIT?????

zatlukal

Dobry den,
ja som mal kondylomy v oblasti analneho otvoru a bolo to dost neprijemne a sposobovalo mi to vela starosti. Partner je v poriadku bez podobnych znamok ochorenia. Podarilo sa mi to vyliecit, teda aspon odstranit nasledujucim sposobom, ktory je efektivny a pomerne rychly. tyzden pred zacatim terapie som zacal pit caj s VILCACORY. Povaril som ho 5 minut, 15 minut luhoval a potom po duskoch vypil. 3 cajove plne lyzice na 6dcl vody. Rano som vypil 2dcl na obed a na veceru takisto. Po tyzdni som presiel na odstranovanie kondylomov, tych odpornych bradavic a to tak, ze som fialovy WARTNER ( bezne dostat v lekarnach )pouzival na vypalovanie. Co to dalo. Miestami sa mi az panenky prekrucali od bolesti,ale treba vydrzat do konca. Po vypalovani som si postihnute miesto natrel hadou mastou DURISSUS - PETER MOTUS ( mast obsahuje toxin brazilskeho strkaca, taktiez dostat bezne v lekarnach ). natieral som si to kazdy den. Po mesiaci vsetko zmizlo a musim si zaklopat na drevo, viac sa to ani neukazalo. Ziadne chodenie po doktoroch, diskretnost a spolahlivost. Mne to pomohlo a nedam na to dopustit. Dufam,ze Vam to pomoze. Pomohlo to uz mnohym ludom. Moj vlastny recept, nemate co stratit.

ceresnicka1

Veru syslik si naivna, kondylomy spôsobuju HPV vírusy 6 a 11. nie sú nebezpecne, patria do skupiny LR tj. lowrisk nizkorizikove.nespôsobuju rakovinu, môzu sa vyskytnut aj na krcku maternice, očkovacia latka Cervarix je úcinná aj na tieto kondylomy, lebo ma zlozenie proteinov 6,11 a 16,18.

Syslik

Lekárka mi diagnostikvala kondylomy.Moj priatel mi pove,dal, ze mal problemy, ale dostal ich so zapareneho suspenzora pri hokeji.Nie som naivna, ked mu verim?

nora

Moja draha a lekara si uz navstivila? Ak nie, utekaj ku gynekologovi. Cim viac budes jeho navstevu odkladat, tym horsi bude mat choroba priebeh a tym tazsia a dlhsia bude liecba. Podla coho usudzujes, ze mas kandylomy? Ano, je to sexualne prenosna choroba. Ale podla dalsich priznakov, ktore opisujes mozes byt nakazena aj niecim inym. A samozrejme plati teraz tvoja sexualna abstinencia, lebo nakazis ostatnych! A jasne, ze sex s jednym a tym istym a vernym partnerom, ktoreho poznas, je najucinnejsia ochrana.

jaja

Aj ja mám kondylomy a chytila som to od partnera sexom. Vypalujem mi to kožná a berem Indonal. Neviem ako by som mohla este posilniť imunitu ?

RNG

da sa to chytit rozne, hoci sexualne to je velmi pravdepodobne. Ale virus sa zdrzuje nie len na sexualnych organoch, ale mensie mnozstvo cirkuluje aj inde v tele.
Lekari naschval nechcu pisat o asexualnej transmisii, podobne ako o tom nepisu pri HIV(AIDS) alebo prenose boreliozy inym sposobom, nez kliestom.
Cim viacej ludi ale dookola to ma(a 9 z desiatich sa nijak neprejavi!!), tym je asexualna nakaza moznejsia.
Bran sa hlavne zvysovanim imunity proti viralnym a rezervuj si sex len na jedneho, podla moznosti verneho a lekarsky skontrolovaneho partnera.
Dnes sa napr v USA postupne zavadza(dobrovolne) pravidelna kontrola a jej vysledky si mozes pozriet cez net("zdravotny pas"), ked ti prospektivny partner da kod(kluc) na otvorenie informacie.
Toto mam od syna, ktory sa len pred par rokmi ozenil a stabilizoval na jednu partnerku

evka v.

a este 1 otazka...suvisi s touto chorobou ze vo vsetkych slizniciach ( posva, nos, usta) mam hnis?z posvy mi ide akoby hnisavy vytok, ked si vyfukam nos mam tam ako ked som chora -zlte, a usta ako ked si neumyvate zuby...:(