prosiiiiiiiiiiiiiiiiiim....poradte mi niekto prosiiim

Príspevok v téme: prosiiiiiiiiiiiiiiiiiim....poradte mi niekto prosiiim
alica52

Sosvojim chlapcom som mala prvykra sex- bolo to prvykrat pre nas oboch..od zaciatku sme si davali pozor na kondom, kazdu chvilu sme ho kontrolovali no doslo k tomu, ze predsa len praskol...kedze sme to neustale kontrolovali, mohol byt "dnu" maximalne 5 sekond...nepresli sme celym sexom, boli sme len niekde na zaciatku a u neho " k nicomu nedoslo"- myslite, ze za takychto okolnosti by mohlo dojst k oplodneniu?mala som vtedy pravdepodobne zaciatok plodnych dni, aj ked to nie je iste..kupila som si test, chcem si ho urobit v 5.den po styku, ako sa to odporuca v navode...myslite, ze sa na vysledo mozem spolahnut a ze vobec..je tu sanca?mozem byt kludna, ak bude negativny? mate skusenosti s RapiClear?prosiiiiim

dadla

Zdrawim,fu..no potrebowala bysom poradiť,užiwam antiku,a s priateľom wždy proste no..ehm..bez kondomu to robime,no a samozrejme wždy dnu...len..no.nejako mi je blbie w poslednom čase..mam strašne tlaky w bruchu,hocikedy proste mato zaskoči..diwne chute a tak dale, občas nadrapi...uaa......možem byť tehotna?..????!!!!!

huhu

Prosim o pomoc!!!S mojim priatelom sme mali pohlavny styk s kondomom.ale nejakym sposobom sa mu trochu zvliekol a trochu mu to do mna utieklo.Ako zistim kedy mam plodne dni???

**

alica52: to som rada, že som ti dokázala pomôcť, veľmi ma to teší. prajem úspešný začiatok semestra a veľa šťastia v štúdiu, aby z teba bola úspešná právnička:)

**

alica52: ja na stavarine v blave a ty? :)
veron: odporúčam navštíviť gynekologa, nie preto, že by si mohla byť tehotná, ale pre ten zvláštny výtok. ty si nepíšeš kedy máš dostať menštruáciu? podľa toho by si vedela v ktorom období cyklu si bola, lebo v strede cyklu by nemala byť vôbec žiadna krv. ak by tí krv tiekla po styku, dalo by sa to vysvetliť tým, že už budeš mať menštruáciu a dráždením vnútry už niečo vytieklo, ale naopak to musí byť nejaký zdravotný problém, aspoň podľa mňa. držím palčeky

veron

Ahojte.Potrebujem pomoc.V piak som mala s priateľom nechránený sex.Bola som si istá,že mám neplodné dni.Lebo asi tri dni som mala príznaky menštruácie.Viete výtok aj trochu krvi.Po tom čo sa vo mne urobil príznaky aj výtoky prešli.A ešte som nedostala.Neviem čo mám robiť mám len 16.Môžem byť tehotná?

alica52

hej, aj ja som rada, kao inac:)a mne tiez zacina teraz pondelok, takze zacneme zarezavat spolu:) kde studujes, ak to teda nie je tajne?:)

alica52

Dopadlo to dobre, test vysiel negativny...takze uz som kludna amozem sa tesit na semester:)dakujem vsetkym za rady a podporu. Snad uz je to vsetko ok