........Prosím o prečítanie ....

Príspevok v téme: ........Prosím o prečítanie ....
tinka44

Prosim vas.. co to znamena? bola som darovat krv, a prisiel mi list s odpovedou..Vysetrenim vzorky vasej krvi po odbere bol zistený reaktívny vysledok a -HCV :RR pri vysetreni protilátok proti virusu hepatitída typu C.. poslali vysledky na dalsie pozorovania, teraz mi zostava len cakat.. znamena to ze mam hepatitidu typu C? nie je to choroba narkomanov? ja som s niecim takymto nemala v zivote docinenia a drogy nikdy nebrala!!!dalej pisu..vysledok poukazuje na pritomnost protilatok proti infenkcenmu zapalu pecene ,ktore su obvykle pritomne u ludi,ktori sa dostali s tymto ochrenim do styku, samotna infekcia moze prebehnut nepoznane bez priznakov a tazkosti.. co si mam z toho vydedukovat??? mam strasny strach z toho, aka pride odpoved a co bude so mnou dalej.. dufam, ze to nie je nic vazne.. prosím odpíšte, ak ste sa s niecim takym stretli alebo nieco o tom viete... dakujem.

bobrik22

No tie protilatky co ti zistili...kamoske to tiez zistili a potom prisli na to, ze prechodila mononukleozu. A ak tam je aj to C-cko...no mala by si ist este raz na vysetrenie k svojej doktorke.

poliewoocka

Ahoj Tinka,
Hepa C nie je len choroba narkomanov, prenasa sa infikovanou krvou alebo pohlavnym stykom. Pridam len skusenost jednej znamej v tomto nasom "uzasnom" systematizovanom zdravotnictve. Bola na krvnych testoch a zistili jej protilatku, podla vsetkeho mala vraj C-cko.Zaobchadzali s nou na infekcnom asko s handrou, rypali do nej, na com fici, kolko si picha a s akym negrom j*bala(!!!!!!!!!!!!!).Po tychto otrasnych skusenostiach si poznamosti vybavila dalsie krvne testy s sukromnom labaku, kde zistili, ze nema ziadnu hepatitidu, len nejaku infekciu, ktorej sa uz chvalabohu zbavila...