Ewingov sarkóm

Príspevok v téme: Ewingov sarkóm
katuss3

Je možné, že by som mala Ewingov sarkom, keď na ľavej strane na prvom rebre by som mala akoby hrčku, pri sternu a tiež ma teraz trocha pobolieva. Mám tiež bolesti v chrbtici medzo lopatkami a pred pár rokmi som mala problémy s kolenom, ale to sa vyliečilo. Mám 20 rokov. Prosím poraďte. Ďakujem

katuss3

Zatiaľ som u lekára nebola, bojím sa a nemám čas a keby to bolo niečo vážne, nechcem sa stresovať, mám ešte dajaké skúšky. Zatiaľ je to stále rovnaké, nie je to menšie,ale asi ani väčšie. Ale nebolí ma to, vôbec. Skúsila som si tam dať antibiotickú masť, ale pocybujem, že to zaberie, baktérie tam asi nie sú...ešte som skúšala Arthro stop, ale to sú len také zúfalé pokusy, či sa to nezmenší...ale myslím, že to je rebro, cítim ho, keď hýbem rukou, na druhej strane je to isté, len menšie...nemôže to byť len nejaká asymetria ? Však keby to bol sarkóm, tak by sa to asi za tie 2 mesiace zväčšilo, nie ?

neboj sa

katuss3 ta hrcka moze byt aj uzlinka, ked ta nieco boli, nie je to take zle. Rakovina neboli. Nemaluj certa na stenu. K lekarovi ale skoc, aspon sa uistis.

katuss3

,,kamos" : To akože myslíš vážne, alebo si len teraz zo mňa strielaš a chceš ma naplašiť ? Prosím napíšte mi, čo si o tom myslíte...neplašte ma schválne...ďakujem.
P.S.: Nemohlo by to byť niečo so svalmi alebo nejaká cysta ? Alebo len nejaká anatomická porucha ? Neviem, či s tým mám ísť k lekárovi, či to nie je len nejaká banalita...nechcem si pripadať ako nejaký hypochonder.