ani den bez sexu

izaura

nemyslim ze je to stereotyp a hlavne ked sa dvaja chcu a su si jedne druhemu atraktivny tak mozu aj kadzdy den ja si myslim ze muz ktory nechce svoju zenu kazdy den tak mu uz neni atraktivna a pozera sa po inych alebo ma milenku alebo s nim nie je nieco v poriadku alebo manzelka partnerka je neatraktivna alebo su znudeny zo seba neviem si predstavit ze moj partner by ma nechcel kazdy den uz by som rozmyslala ci nema milenku sme spolu uz 4 roky

luska

No Gabča len ho odmietaj a za par týždňov tu budeš vyplakávať že tvoj muž nechce sex, ale keby si chcela tak si s tebou vymením muža, totiž moj to nechce nikdy a som zvedavá ako by sa ti to páčilo,,,zato ja by som s tvojim mužom mohla v kuse...tak čo.. vymeníme???

ňus ňus

Kazdy den??? Pomaly ako zajace :-D. No ja neviem, ale kazdy den by sa mi tiez nechcelo. U mna ta krasa spociva aj v tom ze to kazdy den nemam, heh...to musi byt fakt stereotyp, uplne monotonne...vravim, zajaciky :-D...nechcela by som :-/

mirka 23

Gabča mám taký istý problém ako ty, ak sa to vôbec problémom dá nazvať. Môj manžel chce sex každý deň. Na jednej strane som rada, že sa mu páčim ale na druhej strane, niekedy sa mi už nechce. A ak máme večer sex, ráno sa zobudí a chce to znova! už sa ani nepamätá, čo bolo večer. :)

eva02

Až Ti závidím, ja by som sa tomu len tešila. Možno sa neblíži ku Tebe správnym spôsobom, snaž sa o spoluprácu a rozhovor pri sexe, bude to úžasné

sedmikraska

Preco by mal byt hned idiot?!! Gabca, povedala si mu vobec, ze dne svecer nechces? Ze nemas naladu? Ako to ma chudak zistit? Ak mu to povies, tak snad a teba nebude skakat, nie?

gabca

dakujem vsetkym,ale nebolo to zo dna na den,ale manzel bol 3 mesiace v Nemecku a uz je 3 meciace doma.Velmi som sa nanho tesila,prve dni to bolo krasne ,ale stava sa to pre mna stereotypom a chcem medzitym pauzu a on to nechce pochopit.

mimiii

no ja by som chcela mat tvoj problem:-) Ale asi kazdy chce to co nema:-) NO vidim to len na rozhovor s partnerom, urcite najdete spolu nejaky ten kompromis:-)

paripky

Ako dlho to trva? Verim, ze z nicoho nic sa to nestalo...Ci si prisla na to pred tyzdnom? Apetit ma zrejme rovnaky uz roky, ci nie? Tiez by sa mi nechcelo sexovat kazdy vecer, nastastie som s muzom zladena, jedine, ze si to vyjasnis s nim...Co ine sa ti da poradit?