Problém-Nefungujúca diéta-prosím POMOC

Príspevok v téme: Problém-Nefungujúca diéta-prosím POMOC
cooldjka

Ahojte. Pred týždňom sme sa s mamou rozhodli držať diétu-14 dňovú oddelenú stravu podľa metódy Dr. Haya. Nejedla som naozaj nič,okrem predpísaných jedál, mama do 5-tich dňoch schudla už kilo a pol. Ja som práve naopak pribrala. Mám veľmi veľký problém schudnúť, Už dlhšie obdobie mi váha proste neklesne, ani keby som sa postavila na hlavu, nič mi nezaberá. Spolu s touto diétou sa snažím aj troška športovať, narozdiel od mamy, ktorá je zanepráznená a na športovanie nemá čas. Denne bicyklujem asi pol hodinku,tak robím tae-bo cviky zamerané na brucho a keď je pekne vonku,tak sa chodím aj takú hodinku korčuľovať. Ako je teda možné, že napriek tomuto všetkému som pribrala?
Niekedy v zime som sa rozhodla chudnúť, no ale na intráku na to nie sú najvhodnejšie podmienky, jedla som ovocie, celozrné chlebíky a každý jeden večer som chodila vyše mesiaca plávať do športovej haly a neschudla som ani gram. Neviete mi prosím niekto poradiť, kde môže byť problém? Ďakujem...

maruska84

ahoj Cooldjka, tak ja sa pridavam presne k nazoru, ze sa hlavne nevaz,mala si sa na zaciatku zmerat v cm-a to pod prsiami, v pase, cez pupok, cez zadok a volne stehno.Potom, po tej diete sa premeraj znovu.Pretoze ked cvicis,tak predsa chudnes-len sa ti tuk premeniava na svaly a preto vazis viac..Tvoja mamina mozno schudla iba z vody,to je totizto klasicke pri akejkolvek diete, ze si clovek mysli,ako schudol na vahe a pritom sa len odvodnil.. Ja sa tiez snazim zlepsit svoju postavu, pisala som na tom na inom fore, riadila som sa stravovanim podla pani Macingovej,je to detoxikacia organizmu, kedy mas 28dnovy cyklus cistenia traviaceho traktu a potom sa rozhodnes, ci chces chudnut dalej a zopakujes si to,alebo si uz len udrziavas vahu..Ziadnym dietam neverim,detoxikacia organizmu je nieco ako delena strava, to je podobne,pretoze vylucis zemiaky, cestoviny, ryzu a jes aj maso aj zeleninu, aj ovocie, aj syry, vajicka, len musis vediet, ako si to spravne skombinovat.. a musimp ovedat, ze sa mi uspesne dari davat dolu tuk...tak vela zdaru

cooldjka

no,takze mam uz vysledky zo stitnej zlazy (nechala mi ich urobit prakticka lekarka) a tvrdi,ze vsetko je v poriadku,tak ja uz neviem, po troch tyzdnoch diety mi vaha stale kolise v rozmedzi 67,5-69, ja tomu nerozumiem,neviem si to vysvetlit...
kedysi davno sa M.Schindelorova stazovala,ze priberala,pretoze mala zle nastrelenu nausnicu v nose. nemoze to byt tym? pretoze aj ja mam prepichnuty nos. lenze nikde na internete som viac informacii o takomto probleme "zleho prepichnutia" nenasla. ja uz naozaj neviem odhalit pricinu.

behat

to uz je o inom, ze zerie..
ale tak gratulujem, ze si schudla plavanim, ale jednoducho niekto ma taky metabolizmus, ze mu nestaci len plavat a takych ludi je vacsina..
cooldjka, tak treba teda najst tu chybu:) prajem vela stastia zdravo chudnucim..

hmm...

no ved uvidis, ako ti vyjdu vysledky .. lebo ked mas aj nizky kaloricky prijem aj pohyb .. tak fakt niekde inde asi bude chyba .. ale inak ani na obleceni necitis? .. nemoze to byt tym ze svaly nahradzaju tuk? .. ja by som inak tiez chcela schudnut nejakych 5 kg :( lenze ja som leniva, nechce sa mi cvicit .. stravu mam upravenu uz davno.. aj som nieco schudla ale teraz to nejako stoji na 62 (pri 170 cm) .. viem ze pohyb by pomohol, ale nejako neviem nabehnut na ten rytmus.. obcas si aj zacvicim .. alebo dlhe prechadzky, alebo tanec a taak.. ale nemam v tom pravidelnost .. niekto by ma mal dokopat :)

cooldjka

ach ved to nevadi :o) inak som tu citala vysmechy na tu "dietu",no toto nie je klasicka dieta,nie je to o hladovani a nacpavani sa zelenymi listami a la kralik. Je to skor o zivotnom style, o ZDRAVOM stravovani, denne mam 5 jedal,jem pravidelne,nie neskoro,zdrave veci,jedla pripravene zdravym sposobom,jedna vecera ma nizsiu hodnotu kcal nez jeden balicek Bebe dobre rano,pritom su to napriklad skvele pecene zemiaky ochutene koreninami s pradajkou,mozzarelou a bazalkou. Cez cely den nemam pocit hladu a pritom viem,ze sa stravujem zdravo. Len skoda,ze nechudnem :o) heh..chybycka se vloudila... :) takze niekde vo mne je chyba,ktorej je potrebne sa zbavit...

hmm...

sorry, asi sme sa neporozumeli, to nebolo na teba :) ... to bolo na toho znameho, ked pisal ze pravidelne plaval a neschudol .. ty si pisala, ze si upravila stravu, preto nie na teba :)

cooldjka

dnes rano som bola na odber krvi na zakladne vysetrenie stitnej zlazy.vysledok bude vo stvrtok,dam vediet,ci je chyba tam,ak nie,tak potom vo mne.
btw ja nezeriem,stavujem sa ako normalny clovek,ziadne fastfoody a nie som ani ziadna kosatka,pri vyske 175cm som pribrala zo 64 kg na 68,preto chcem zhodit.

hmm...

no ked pritom "zerie", tak asi nie... vies aj ako sa stravuje? .. ti poviem ze ja som tak asi pred dvoma rokmi chodila 2-3 x do tyzdna (len!) plavat asi na hodku a schudla som !

behat

a ten vydaj pri plavani isto neni taky ako prijem, to by musela mat inu stravu:) ja hovorim z mojho pohladu a troska aj skusenosti, lebo plavam a dakedy som dost behaval:)

behat

este som nevidel cloveka, kotry by schudol plavanim a to poznam chlapika co chodi kazdy den a 45 min vkuse plava uz asi rok co viem ja(mozno aj dlhsie) a nevsimol by som si zeby schudol, lebo ma riadne kolace na cickach..
a vidis schudla? neschudla..
keby si dala tielko obtiahnute na to hrubu staru mikinu a isla si vecer zabehat na hodinku a ak by nevladal rychla chodza takto 5krat do tyzdna tak by za tyzden mala zmeny na vahe a popri dobrej strave ako pise uz ani nevravim..