Uhryznutie psom

Príspevok v téme: Uhryznutie psom
eva02

Môjho psa napadol pes,ktorého majiteľ voľne nechal pohybocať bez vodítka. Môj pes sabránil a mna jeden z nich uhryzol do ruky. Môj pes je zaočkovaný, majiteľ psa však nevedel ihned predložiť očkovací preukaz. Musela som navštíviť chirurgiu a ten mi odporučil zajtra navštíviť infektologickú ambulanciu.Neviem, či mi majiteľ predloží očkovací preukaz psa, resp potvrdenie o očkovaní, ja mu akosi neverím, lebo najsk§r trvdil, že očkovací preukaz nepredloží.Má s tým niekto skúsenosi

misiatko

Mna tiez nedavno pohryzol pes u nas v dedine do nohy a som v 5 mesiaci tehotenstva. Majitel psa mi nepreukazal ockovaci preukaz tak som isla podat trestne oznamenie. Policia mi povedala ze sa to bude riesit ako priestupkove. Ze sa ma starosta postarat o to aby ten pes isiel k veterinarovy,len ze starosta povedal mojmu priatelovy ze jemu to zily netrha a ze on ho nezaujma a ze co on ma stale riesit. Tak somisla naspet ba policiu a tam sa to vyjasnilo nas starosta jje jeden arogantny debilko co si mysli o sebe.Je mi zle z takychto ludi a je mi luto ze prave starosta sa takto zachoval

Jana559

Dobry deň nedavno mojho priatela pohryzol pes a museli mu amputovať nohu,,, boli sme z toho rok mimo ale naš znamy nam odporučil tuto pištol ktora je ovela učinnejšia ako plynova :www.nesmrtiacezbrane.sk

kejsi

moj pes pohryzol ineho psa moj bol na voditku ten druhy bol volne pusteny a pobehoval na sidlisku,teraz dotycny pan odomna chce uhradu liecebnych poplatkov.Som povinny ich uhradit???

kruta realit

Mal som podobnu skusenost .
Kazdopadne na pohotovost tam Vám to oštria a čo najskor isť na očkovanie ak nebol človek očkovaný. Majiteľ psa je povinný doviesť psa na vysetrenie k veterinarovy 3 prehliadky v horizonte asi š tyzdnov ... bez tak by som si dal zobrať krv na rozbor u všeobecneho lekara. Zbierať a evidovať vštky potvrdenia. Tresne oznamenie mozno podat do konca premlcacieho obdobia co je asi rok. Kazdopadne skutočnost je taka ze v pohryzeny clovek v tomto procese taha za kradsi koniec

AdamKrt

Podaj na neho trestne oznamenie za ublizenie na zdravi. Pes, nepes - ked to beru ako jeho majetok, ci Ta napadne niekto nozom, ci psom, je to jedno.

lubkaam

mna pokusal pes v nedelu,do dnesneho dna mi majitel psa nedoniesol potvrdenie od veterinara, ze pes je zdravy, ale este v nedelu mi ukazal potvrdenie v kizke od veterinara, ze bol ockovany proti besnote.
stale mam pocit, ze je to nefer, ked ja som dohryzena, budem mat jazvy na nohe a on ani len nie je schopny zadovazit potvrdenie od veterinara, nehovoriac o tom, ze ked nie som komercne poistena voci urazu nebudem mat ani ziadnu fin. uhradu za trvale nasledky.

katestv

Pre Z86, prave pracujem na televiznej reportazi o uhryznutiach psom, ze coho sa vyvarovat a ako postupovat. Mohla by si ma prosim kontaktovat co najskor na uvedeny mail ksvabova@gmail.com? Potrebovala by som, aby si mi porozpravala, ze kedy a ako sa ti to stalo, bud formou telefonatu alebo osobne ak si z PN regionu.
Kate

Z86

V sobotu ma uhryzol u starých rodičov pes /do lýtka a do kolena/, ktorý je každý rok očkovaný /očkovací preukaz som nevidela/. Na lýtku mám modriny, na kolene mám aj menšiu bodnú ranu. Nešla som k lekárovi, pretože práve v tomto čase by som chcela zostať tehotná a neviem či by to po očkovaní bolo možné. Očkovaná som bola v decembri 2004. Načo si mám dávať pozor, prípadne mám aj tak pre istotu navštíviť lekára?