kucery a trvala

Príspevok v téme: kucery a trvala
vita

ahojte, chcem sa opytat, ci je mozne dat si trvalu, ale nie taku ako maju nase babky ale... aby boli klasicke vacsie vlny a aby to vyzeralo prirodzene. existuje nieco take? lebo myslim ze trvala sa robi len tak ze sa daju tie natacky a potom sa to potiera nejakou vodickou alebo cim... takze kby mi dala teoreticky vacsie natacky?? dakujem za nazory, tipy a rady...=)

luculiiicek

Ahojky. Posledné 2 týždne aj ja rozmýšľam na takou trvalou, len mám trochu obavy. Ja mám hrozne jemné vlasy, ani nie rovné, ani kučeravé. Keď si aj vlasy nejako spravím, či už vyžehlím alebo si ich dokučerava vyfúkam, vo vlhkom počasí sa mi skrapovatejú a je po paráde. A práve preto sa bojím ísť aj na trvalú. Čo ak to bude aj v tom prípade tak? Či sa mýlim? A môžem si dať naraz spraviť trvalú na vlnavé vlasy a objemovú trvalú?

sonka

Viem čo myslíš, dá sa to, moja kamarátka si takú trvalu dala a mala krásne jemné vlnky, kt. vyzerali prirodzene a nikoho by ani len nenapadlo, že má trvalú. Tak len smelo navštív kaderníčku, vysvetli jej čo chceš a uži si zmenu.